torsdag 21 december 2017

Ho's thai lunch

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Wokade glasnudlar med scampi, ägg böngroddar och gräslök. Starksyrlig soppa med skaldjur.


Sonen Manne hade redan som åring börjat extra jobba som diskare på olika restauranger men börja hjälpa mamma och pappa på heltid när Ho’s öppnades upp. Idag driver Manne Ho restaurangen i samma anda som föräldrarna gjorde.

Ho’s Thai som ligger lite längre upp på Hornsgatan. Här äter du fräsch och autentisk thaimat med rena och ärliga smaker. Vi finns i Skövde och Lidköping och erbjuder luncher , á la carte och tema-menyer. Det går också fint att handla från våran Take-Away meny.


Absolute Thai är en thairestaurang som serverar thaimat direkt från den thailändska kulturen. Hos oss är smakerna precis som i Asien. Thai sweet chili, Ulvsundavägen 17 Bromma.

Hos Ho’s Kina på Hornsgatan 1upplever du riktigt autentisk kinamat i en familjär atmosfär. Här frossar du i rikliga portioner med rustik kinesisk mat med inspiration från det kantonesiska köket, Sichuan och Shanghai. Stekt fläsk med löksås eller bruna bönor samt med kokt potatis, rårakor och lingon.


Ugnsgratinerad falukorv med potatismos. Helstekt fläskytterfilé med grönpepparsås och kokt potatis. Hjärtligt välkommen till vår eminenta familjerestaurang. KOCKENS REKOMENDERA 26. Vi ligger brevid stora coop i Ängelbyängen handelsplats så fort det kurrar i magen – eller om du bara har vägarna förbi.


Paneangcurry med biff, cocosmjölk, grönsaker, doftande limeblad. Hos Oss erbjuder vi allt från lunch och fika med goda bakverk till a la carte-middagar. Allt är lagat och bakat med omsorg och vi använder oss till stor del av lokala råvaror och producenter.


Vardagar mellan kl 11. Färska råvaror i kombination med hög kreativitet hos thai -kockarna ger en matupplevelse utöver det vanliga. Dessutom erbjuder vi minst två vegetariska alternativ samt en fisk eller skaldjursrätt varje dag.


Här serveras det en mycket prisvärd lunchmeny och på kvällarna så erbjuds det en asiatiskt À la carte meny. Restaurang Stråket, Lindhagensterassen 1- Stockholm.

På lunchen serveras det maträtter inom det västerländska- och det asiatiska köket. Under kvällarna erbjuds det en härlig À la carte meny. Vår À la carte meny är helt. Med sill, ekologiska sallader, varmrätter, hembakat brö lättdryck, kaffe och sorters kakor.


Vi bjuder på dessert på fredagar! Varmt välkomna till oss och. Vi tillagar genuin thaimat i modern miljö. Allt förbereds dagligen från grunden för bästa kvalitet och smak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg