onsdag 13 december 2017

Belysningsskena led

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser. För yngre hu rörligare leder och styrka.


LED - belysningsskena med extremt ljusstarka dioder av senaste SMD-teknik.

Tack vare senaste LED -tekniken är denna list mycket ljusstark. Med belysningsskenan följer två metallclips för enkel montering. Den höga ljusvinkeln om 120° ger en god upplyst effekt med jämn ljusspridning över hela skyltens yta.


Klippbar belysningsskena , ljuslist. Fördelen med denna belysningsskena , list är att den är delbar. Belysningsskena Belysningskenor från Global för 230V armaturer.


Det är 3-fasskenor vilket innebär att man kan använda upp till tre stycken strömbrytare eller dimrar till skenan.

LED -stripes har större efterfrågan än någonsin tidigare som orienteringsljus, accentljus och indirekt belysning. De kan skapa en fantastisk atmosfär. Med LED -stripes kan du skapa individuella belysningssystem med upp till meters längd. Utforska vårt utbud och figursy din belysning efter dina önskemål!


Led belysningsskena som är vattentät och delningsbar. Varmvitt ljus dimras med LED dimmer pwm. Med dessa skensystem för spotlights av 1-fas-typ blir montaget av spotlights i taket snyggt och enkelt.


Led -list har ofta andra benämningar och går under produktnamn som LED -strip, belysningsskenor , och flexibel LED -tejp. Mycket ljusstarka dioder som kan ersätta halogenlampor i kök och badrum. Den flexibla LED -listen skapar helt nya belysningsmöjligheter.


V 1-fasskena hittar du hos Elbutik. Expressleveranser Utmärkt kundtjänst dagars öppet köp. IPgör att led listen fungera lika bra utomhus som i kyldiskar eller som bänkbelysning. Skenan är monterad i en aluminiumprofil och är mycket lätt att installera. Med LED -listen följer två metallclip för enkel installation.


Välj längd på ditt skensystem.

Lägg till skarvar om du vill koppla ihop flera skenor. Söker du efter LED -belysning online hittar du ett stort sortiment av snygga och energieffektiva lampor hos oss på bygghemma. LED -belysning förbrukar dessutom upp till och med mindre energi jämfört med många andra lampor, något som är positivt för såväl miljön som för din plånbok. SLV Lynah Spot LED 1-fas skenarmatur Vit.


Global Trac – ett av Europas mest använda system för butiker. Skenorna gör det enkelt att flytta armaturer från en plats till en annan och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg