fredag 15 december 2017

Auktioner på nätet maskiner

Tusentals auktioner varje vecka på Klaravik. Allt från markvibratorer till traktorer och entreprenadmaskiner. Välkommen till Klaravik. Konkursauktioner av entreprenadmaskiner.


Lantbruksmaskiner, truckar, lastare med mera.

Registrera dig enkelt online och gör ett riktigt fynd! Klaravik auktionerar ut maskiner , verktyg och fordon från Sveriges största företag. Vi på Auktion AB erbjuder onlineauktioner via internet på vår auktionsportal. Vår auktionstjänst möjliggör på ett enkelt och tryggt sätt att privatpersoner och företag kan göra enkla och trygga köp.


Vi har auktioner på internet inom allt från mekaniska verkstäder, sågverk och snickerier, åkerier, entreprenadfirmor, bilfirmor, till restaurang-, kreatur- och lösöresauktioner. Vi erbjuder både “live”- auktion och internetauktioner! Vår främsta styrka är att vi kan erbjuda både “live” - auktion och nätauktioner. Vill du köpa maskiner eller fordon via auktion ?

Hos Mascus har vi ett stort utbud av olika typer av maskiner och fordon till försäljning via auktion. Maskinerna och fordonen är kategoriserade i sex tycken kategorier. Anbud emottages i först hand på hela rörelsen och i andra hand på delar av den. Förfrågningar angående rörelsen och dess tillgångar besvaras av advokat Michel Barmoro, michel.


Förmedling sker via nätauktioner, på platsen auktioner eller via underhandsförsäljningar. Våra uppdragsgivare är konkursförvaltare, banker och kreditinstitut. Begagnade entreprenadmaskiner - köp grävmaskin, lastmaskin och minigrävare på nätauktion. Här hittar du alla begagnade entreprenadmaskiner som säljs i våra auktioner på nätet.


Det finns många modeller från kända märken som Bobcat, Volvo, Caterpillar, Doosan, Hitachi och Komatsu. Spännade auktioner online! Här kan du buda på hela auktioner eller på enstaka varor. Allt tryggt och rätt värderat, enkelt och säkert online.


Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald. På så sätt bidrar ett köp hos oss till balans mellan den som ska få betalt och den som ska betala. Inventarier, Maskiner , Varupartier) Jakt. Auktioner på konkursbon och inlämnade varor i Värmland med omnejd.


Vänligen rör på musen eller klicka på skärmen för att.

Objekt som ryms på en EU-pall. För prisförslag använd formuläret Fraktförfrågan som finns längst ned på vår hemsida under Nyttig information. KÖPA ett objekt bland våra auktioner och undrar över hur det fungerar, vänligen se vår information angående denna process, klicka nedan! Fynda antikviteter i vr fullmatade auktionskalender. Hll koll p nyheter om antikviteter, samlingar och auktioner.


Nordens ledande auktionshus. Exklusiva slagauktioner och kvalitetsauktioner online. Sälj till marknadens högsta priser genom expertis och engagemang.


Köp och sälj nytt, begagnat och antikt på Lauritz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg