torsdag 7 december 2017

Amnesty sekretariat stockholm

AMNESTY STOCKHOLM PÅ FACEBOOK. Här kan du även kontakta oss. Beatrice Schönning Verksamhetsutvecklare Aktivism Nordöst beatrice. Sanna Blomgren Kampanjledare nordöst sanna.


Vi håller en nationell träff för ungdomar varje termin.

I distriktet har vi fyra grupper som ligger i Skara, Lidköping och Töreboda samt en ungdomsgrupp i Skövde. Vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, nu och i. Ditt arbete syftar till att stötta och underlätta Generalsekreterarens dagliga arbete vilket i dagsläget handlar om att till exempel sätta system och rutiner för att koordinera och organisera effektivt. Sekretariatet sköter marknadsföring i våra digitala kanaler,. Vi söker nu en handläggare till vårt flykting-och migrationsteam på sekretariatet i Stockholm.


Testa hur bra ditt företag syns på internet. Sökresultaten fortsätter under annonsen. Amnesty som vill delta i.

På sekretariatet i Stockholm samt distriktskontoren i Göteborg och Malmö arbetar cirka anställda samt ett antal frivilliga och praktikanter. Viktor Rasch, år, Stockholm , sjunde årsmötet. Panelsamtalet om tiggeri – det var lite spänning och glöd i samtalet. Sedan tyckte jag också att det var ganska obehagligt att höra på den ena parten i samtalet, men det är värdefullt att även höra den synpunkten och kul att personen fick starkt mothugg. Nu kunde alltmer av det svenska amnestyarbetet kanaliseras via sekretariatet i Stockholm.


Under den här pionjärtiden är det inte särskilt meningsfullt att dela in sektionen i styrelse, sekretariat , aktivister och stödmedlemmar. Så gott som alla medlemmar var aktiva både inom administration, upplysningsverksamhet och aktivistarbete. I samband med auktionsstarten bjöd Stockholm Pride in Tomasz Baczkowski, chef för organisationen Jämställdhetsparaden. Genom att ha utredare på plats i hela världen kan vi få vittnesmål från de människor som vet vad som pågår, och vi dokumenterar den information vi får för att kunna avslöja när kränkningar mot mänskliga rättigheter sker.


Sweden: Rights for all? Ditt stöd gör att vår gemensamma röst kan vara stark och stadig. En enda människa kan inte förändra allt - men tillsammans kan vi göra det. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og kommentarer. Anmälan Stockholm och norra Sverige.


I två timmar varvas presentationer, dramatiseringar, filmer och samtal. A-day genomförs i Stockholm , Göteborg och Malmö och i höst fokuserar vi på människor som vågar stå upp för sina egna och andras rättigheter. Läs mer och boka in din klass: skola.

En föreställning om mänskliga rättigheter för gymnasieelever. Vi söker nu avdelningschef till opinion och påverkan till vårt sekretariat i Stockholm. Det finns även ca ungdomsgrupper runt om i Sverige. Din hjälp gör det möjligt att fortsätta arbetet för mänskliga rättigheter. Våra aktivisthjältar Mitra, Ingrid och Medea arbetar ideellt med att packa och skicka från lagret i Lund.


Här hittar du en del av Länsstyrelsens information på andra språk. Other languages Teckenspråk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg