fredag 28 september 2018

Proteinpulver tjejer

Handla kosttillskott och proteinpulver fraktfritt, tryggt och säkert hos PROTEIN. SE, 1-dagars leverans till valfritt postombud! Bra proteinpulver för tjejer.


Om det verkligen har någon skillnad rent kemiskt är jag tveksam till, men det kan finnas andra fördelar. Man ska inte förringa den psykologiska aspekten. Proteinpulver för tjejer. Att använda proteinpulver har varit mer vedertaget för killar än för tjejer.


Många tjejer vittnar om att de smugit med sina proteinpulver och kosttillskott. Många proteinpulverburkar var tidigare och några är fortfarande prydda med bodybuilders och riktiga muskelberg. Om sanningen ska fram så är det ingen direkt skillnad på ett “ proteinpulver för kvinnor” som ett “vanligt”. Det är helt enkelt en form av marknadsföring för att locka fler tjejer till att köpa kosttillskott.


Proteinpulver tjejer

Men med det sagt så finns det ju skillnader på kvinnor och män. Det finns många fördomar kring proteinpulver för tjejer vilket är synd. Många kvinnor tycker precis som jag att det är svårt att få i sig tillräckligt proteiner när man tränar och väljer därför att ta proteintillskott.


Det ska vara det som skapar den där sista udden och fyller i där kosten tar slut. En uppfattning om styrketräning kan vara att det bara är killar som styrketränar för att bli stora och bygga en massa muskler. Många vitamin- och mineraltillskott för kvinnor är extraberikade med järn, folsyra och vitamin medan proteinpulver innehåller enzymer som hjälper till att motverka problem med bullrig och uppsvälld mage. Det är mycket svårt att gå upp mycket i muskler, speciellt för tjejer. Det krävs styrketräning i flera timmar på gymmet varje dag under flera år för att få så pass stora muskler.


När du går ner i vikt ska du äta ofta och regelbundet. Helst var tredje timme. Det finns flera olika typer av proteinpulver , men den vanligaste är den som är gjord på vassle, eller whey som det heter på engelska. Vassleprotein finns i mjölk och utgör ungefär en femtedel av proteinet där.


På en sjätteplats över proteinpulver har vi valt att placera 1 Whey Gold Standard. Det är ett omåttligt populärt proteinpulver av vassle - det uppges faktiskt vara ett av världens mest sålda proteinpulver - som är nedbrutet i ytterst små beståndsdelar för att underlätta för kroppen att ta upp proteinet. Genom att inta ett fullvärdigt proteinpulver direkt efter träningen fårkroppen en akut höjning av muskelbyggande protein, vilket stimulerar muskelproteinsyntesen som ställer om kroppen till att påbörja återhämtningen och bygga upp ny muskelmassa. Fettförbrännande proteinpulver : Perfekt på morgonen, som ett mellanmål eller direkt efter träningen.


Proteinpulver tjejer

Tag en rågad skopa (ca 33g) tillsammans med 4dl vatten eller mjölk, 1-gånger dagligen. Testa gärna att mixa med nyttiga frukter, nötter och grönsaker för att göra goda smoothies. Vanliga frågor om proteiner och proteinpulver. Klicka på frågorna om du vill veta mer. Vill du ställa en fråga till oss, tveka inte att göra det på en gång.


En sådan kost har många nackdelar och det är då mycket bättre både för hälsan och för prestationsförmågan att lägga om kosten än att kompensera dessa dåliga matvanor med proteinpulver och vitamintillskott. Många använder proteinpulver i samband med att gå ner i vikt, antingen som ett tillskott av protein eller som en del i ersättning av måltider – inte helt olikt måltidsersättningar, där man byter ut hela måltider med pulversubstitut, som mer eller mindre bara är dyrt proteinpulver , tillsatt socker, kostfibrer och mikronäringsämnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg