fredag 7 september 2018

Lefkas sevärdheter

Geniet van de zon op Lefkas. Boek nu en profiteer van de Sunweb Vroegboekvoordelen. Boek veilig je vakantie, met Laagste Prijsgarantie! In de wintermaanden naar de zon. Last Minute op vakantie.


Rhodos passar alla – här hittar du fina stränder, livligt nöjesliv och idylliska små byar. Compleet verzorgd naar Lefkas. Bekijk het ruime aanbod op TUI. Profiteer het hele jaar door van de TUI garanties. Sevärdheter i Lefkada : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Lefkada , Grekland på TripAdvisor.


Förutom de natursköna omgivningarna på den grönskande ön Lefkas finns en rad sevärdheter att utforska. Ett bra tips är att hyra bil om du vill hinna se så mycket som möjligt av ön under din vistelse. Tack vare bilfärjorna från ön kan du fortsätta ditt äventyr på fastlandet. På Lefkas finns inga speciella sevärdheter , utan det är istället naturen och skärgården man vill upptäcka och insupa. Sen finns förstås en och annan by, strand och taverna att upptäcka också.


Pittoreska byar med gamla fina kyrkor, ett vattenfall och hänförande utsikter hör till höjdpunkterna. Kanske lika bra det, då får man mer tid för sol och ba och ska man vara riktigt ärlig är stränderna på västkusten och skärgården utanför Nidri minst lika sevärda som vilka antika tempel som helst. Lefkas sevärdheter är få, det finns inga tempel eller andra antika minnesmärken som man måste se.


Stränderna och den pittoreska hamnen på ön Meganissi ligger bara min bort som utflyktsmål. Ithaka och stränderna på Lefkas västkust är andra förslag. Besök Lefkada huvudstad Lefkas Sta dit går det lokalbuss från Nidri. Vill du resa runt och se mer, är det bäst med hyrbil. Vissa kommunikationer kan vara lite sporadiska!


Att resa till Aten är att uppleva en häftig mix av gammalt och nytt. Det finns få städer som kan visa upp så här många imponerande antika sevärdheter och arkeologiska monument. Men den moderna storstaden Aten har desto mer att erbjuda, med mycket shopping, uteliv och riktigt god mat. Lefkas Från Fiskardo på norra delen av Kefalonia kan man med båt ta sig till ön Lefkas. Turen är väldigt vacker och tar ett par timmar beroende på med vilken båt man åker.


Charterbolagen brukar dessutom ordna båtutflykter, dykning och rundresor på Kefelonia för de som vill uppleva lite extra eller inte har egen hyrbil. Innan jag åkte till Lefkas första gången läste jag om ön i några engelska guideböcker, i en av dem stod det så här om Nidri: man antingen älskar eller hatar Nidri, det är som ett Brighton i miniatyr, fast med bättre väder. Följ med Apollo till Lefkas. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Grekland.


Boka din drömsemester redan idag! Till Lefkas reser man inte för att upptäcka sevärdheter , utan för att njuta av sol, bad och en genuint grekisk atmosfär. Vacker solnedgång vid Lefkas. Kreta har allt och är en favoritö för många.


Parga karta med sevärdheter utmärkta. Här tipsar vi om häftiga sevärdheter och mysiga måsten. Från fantastiska stränder som Elafonissi till gammal historia som Knossos.


Lefkas sevärdheter

Upptäck en bevarad gästfri kultur bland natursköna landskap. Här är av våra bästa tips på Kreta. Lefkas är en väldigt grön ö och ligger på Greklands västkust. Det är endast en liten vattenkanal mellan fastlandet och ön Lefkas. Den lilla bron som förbinder tar dig och din bil över.


Huvudstaden på Lefkas heter, Lefkas Stad och ligger på öns norra sida. Det är att rekommendera att ha en hyrbil för att enkelt kunna ta sig runt. Grönskan står i vacker kontrast mot det klara, turkosblå havet.


Lefkas sevärdheter

Här får du tips på boende, stränder, sevärdheter och mycket annat inför din resa till Korfu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg