tisdag 25 september 2018

Elitsinglar kundtjänst

Elitsinglar kundtjänst

Du kan kontakta vår kundtjänst på följande sätt: Via vårt kontaktformulär. En länk till formuläret finner du under varje hjälpartikel. Populära artiklar Hur kontaktar jag kundtjänst ? ElitSinglar erbjuder två olika typer av medlemskap: dels gratismedlemskapet bas, dels Premiummedlemskapet Premium.


Elitsinglar kundtjänst

För att du ska få ut så mycket som möjligt av plattformen rekommenderar vi att du uppgraderar till vårt Premiummedlemskap. Spark Networks Services GmbH som är ett tyskt företag med bas i Berlin. Vårt kundtjänst -team verifierar till skillnad från gratis dejtingsajter manuellt alla nya medlemmar samt har ett avancerat bedrägerifilter. Om du får meddelandet ”Uppsägningen har inte gått igenom”, vänligen kontakta kundtjänst för att slutföra uppsägningen.


Du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller behöver hjälp med uppsägningen. Du hittar ytterligare information om uppsägningstiden i våra Allmänna villkor. Om inte, vänligen kontakta vår kundtjänst. Använd en uppdaterad version av din webbläsare.


Om inget av ovanstående hjälper, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att utnyttja din ångerrätt. Vårt team återkommer till dig så snart som möjligt. Lägg sedan till skräddarsydd matchning, en säker och lättanvänd sida och en kundtjänst utöver det vanliga. Det blir inte bättre än så.


Bra app och trevlig kundtjänst. Därför har man utvecklat en trevlig app som gör att det är lättare att hålla koll på vad som händer med din dejting. Du kommer snart att upptäcka att många andra i ditt område letar efter den som är special precis som du är.


Elitsinglar kundtjänst

Din ideala partner kommer att hittas med hjälp av ett vetenskapligt personlighetstest. Personlig support går att få via e-post eller kontaktformulär. Det finns tyvärr inte någon kundtjänst via telefon eller ett etablerat kundforum. Det finns dock artiklar med tips och råd som kompenserar för dessa brister. Dessutom har den kontakt som vi har haft med kundtjänsten varit riktigt bra.


Datingsajten vänder sig främst till välutbildade singlar över år med lika höga ambitioner privat som professionellt och söker ett seriöst och långvarigt förhållande. ELITSINGLAR är matchmaking speciellt riktad till kvalitetsmedvetna singlar. Det har aldrig varit lättare att träffa människor.


Vill du radera profilen? Du kan när som helst begära att din profil tas bort. Kontakta Konsumentverket. Elitsinglar i Sverige och sen dess har sajten vuxit lavinartat.


Denna dejtingsida tar din säkerhet på största allvar. Om du inte betalar skulden, eller tar kontakt med vår kundtjänst för att hitta en lösning, går ärendet går vidare i inkassoprocessen. Det innebär att du får ytterligare inkassobrev och att vi även kan komma att kontakta dig per telefon för att diskutera hur vi kan hitta en lösning.


Allt som du skriver på din profil visas bara för andra medlemmar som har registrerat sig och loggat in. Recensionen har fått kommentarer. Lätt att förstå sig på sajten med många kärriärainriktade singlar!


Däremot känner jag mig otroligt lurad. Sa upp mitt medlemsskap efter en månad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg