tisdag 18 september 2018

Overall kokt ull

Fri frakt vid köp över 500kr. Brett sortiment av textilprodukter. Se vårt utbud direkt online! Overall från kända varumärken!


Obehandlad ull menas att att ullen inte har utsatts för onödig kemisk behandling. De ullkläder som vi säljer i KoKoBello från bl. Med ekologiskt bomullsfoder i luva och nacke för att absolut inte råka klia och fina knappar i gjorda av nötter. Ett smidigt plagg (med ullens alla goda egenskaper) som håller din bebis behagligt varm, go och torr. Disana boiled wool kokad ull filtad ull barnkläder ullkläder ytterplagg ytterkläder barnjacka mössa vantar.


Många som undrar så därför svarar vi! För vad är det egentligen för skillnad på valkad och kokt ull ? Vårt svar är inget – utan det är vilket språk man talar som skiljer. Disanas härliga ytterlager är av ett material som på tyska heter walk vilket går att läsa på etiketterna på plaggen. Tvättad och kokt ull. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig.


Overall kokt ull

Okej, då vet jag lite mer! Kokt ull är alltså inte lika tätt som vadmal men säkert mjukare. Ullfrotté har jag lite liggandes, men klurar på om jag inte ska göra overallen helt i ullfrotté och strunta i kokullen så länge.


För tänker att har men en vinteroverall eller skaloverall på så borde det funka bra ändå. Vår loden är ett mjukt tyg som till 1 tillverkas av ren ull. När ullen valkas medan den bearbetas till tyg skapas loden. Av lodentyg tillverkas traditionella folkdräktskläder. Men du kan även använda loden till moderna kläder och sy lediga blazrar eller eleganta kappor av det.


Overall kokt ull

Kläder av kokt ull är varma, lätta och sköna att bära. Tyget framställs genom att ull tovas i en mekansik process innan det kokas och krymps utan användning av kemikalier. Jag har ofta ett lager av färdiga jackor men syr också gärna upp plagg enligt dina egna önskemål och behov.


Kokt ull , även kallat valkat ylle eller boiled wool, betyder att tyget är efterbearbetat för att bli tätare, starkare och krympa minimalt efter bearbetning. Tillverkningsland Kina. Den här fantastiska overallen med fluffigt pilé-foder håller minstingen varm och gosig under kyliga dagar.


Overall kokt ull

Mjuk och varm barnjacka i 1 obehandlad ull. Gråmelerad valkad ull , muddar i grå ulltrikå. Insidan av kragen är fodrad med ulltrikå. Ernst Textil AB är en av Sveriges ledande grossistföretag inom textilbrachen. Mjuk, värmande overall från Joha gjord i 1 merinoull.


Den har knappknäppning längs framsidan och ribbad mudd vid halringningen samt vid ärm- och benslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg