fredag 14 september 2018

Cint undersökningar

Cint undersökningar

Sveriges främsta undersökningsplatform med automatisk analysering. Våra experter hjälper dig direkt. Kontakta oss så berättar vi mer.


Cint is an insights exchange platform with technology that transforms and accelerates how you gather insights. Enligt reglerna ska det inte ta mer än någon minut eller två innan man får veta att man inte får svara på hela undersökningen. Sköts av Nepa och Cint , utbetalning Paypal eller handla Spotify premium konto. Min utbetalning 9Paypal. På inbjudan till undersökningen står det tydligt hur mycket ersättningen är just för denna undersökning.


Det finns också specialundersökningar som kan ge ända upp till 2kronor per undersökning. Betalda undersökningar ! Här kommer jag försöka samla dom sidor jag hittat där man GRATIS kan göra undersökningar för att få betalt. Det är en riktig djungel det här med betalda undersökningar , och min huvudregel är att jag aldrig tänker betala för att få tillgång till betalda undersökningar ! Du kommer aldrig tjäna några pengar på att svara på undersökningar , Dom enda som tjänar pengar på detta är dom som säljer såkallade listor med sammanställningar på undersökningar man kan svara på. Självklart är det bara buffel och båg och några pengar kommer du aldrig att tjäna på undersökningarna. Standard är ca undersökningar i månaden.


Cint undersökningar

Uppgifterna i din demografiska profil påverkar vilka som passar just dig och dina intressen. Cint , förkortning för Consumer Intelligence, är ett företag som tillhandahåller målgrupper för användning i samband med internetbaserade undersökningar (över dator eller mobil). Tjäna pengar på nätet. Ett enkelt sätt att tjäna extra pengar online.


Igår uppdaterade Cint sin Access Pro-miljö med ett system för automatiskt insamlande av undersökningsdata. När du väl skapat din undersökning aktiverar du ”automatic collection” och inom några minuter gör systemet ett första utskick till din målgrupp. Knyt hette tidigare Cint. När sidan skulle läggas ned tog jag efter år på Cint över och driver den nu i egen regi, fortfarande i konsumenternas tjänst. Det är också så att flera Cintpaneler har samma undersökning samtidigt så det beror på vilken just du är med i men du får inte dubbelt.


Jag är medlem på kanske stycken men får regelbundna undersökningar från hälften av dem. Så mitt tips är att välja typ stycken och jobba ihop till eller 1kronor för utbetalning. Man kan begära utbetalning med PayPal eller Swish när man tjänat ihop till minst kr. Svara på undersökningar och tjäna pengar.


MPanel Mär den panelen jag gillar mest! Många undersökningar samt att man även får poäng om man inte passar in i målgruppen på en undersökning. Du kan tjäna pengar på att delta i undersökningar.


Cint undersökningar

Några exempel på sidor är Quickwise, Test and Vote, Ciao, Cint och Zapera. Cint är inte lurendrejeri, jag är medlem och deltar i undersökningar per mejl då och då och får betalt beroende på om jag tillhör målgruppen eller inte. Undersökningarna varierar och berör ämnen såsom annonsering, dina medievanor och underhållning generellt.


Får kr utbetalt då och då, 3-gånger per år. Andra företag kan jag uttala mig om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg