torsdag 9 augusti 2018

Vad killar tänder på hos tjejer

Ofta är vi helt omedvetna om vad andra tänder på hos oss. Uniformer “Jag tänder på killar i arbetskläder och då ska det vara sådana med reflex. Det tycker jag är sjukt sexigt! Vi frågade ett gäng killar vad de anser är det sexigaste de vet hos tjejer.


Och vi kan ju konstatera att smaken är som baken.

Som besökare på Nyhetersamtycker du till användandet av s. Vad gillar ni killar hos tjejer ? Förklara dina egna tankar och åsikter, när det gäller både beteende och utseende. Gillar ni sköra, vackra tjejer eller sexiga, eller vad fan gillar ni egentligen? Kommentarer som ”åh, vad du är snygg” går bort. Jag vill ha humor och hjärna!


Det får inte vara för uppenbart vad killarna är ute efter, utan snarare lite subtilt och elegant. Massage över hela kroppen är underbart.

Om killen bara knådar ryggen känns det för vänskapligt. Jag träffade en tjej via en bekant jag inte kände så mycket attraktion till, men när hon skrattade och jag fick höra hennes brutala skratt kändes hon dock intressant, inte så att jag tänder på brutala skratt, eller ens föredrar brutala skratt, men just då passade det. Sedan kanske en del har väldigt lätt för att sätta fingret på vad de tänder på , men jag har det absolut inte.


Vad tänder ni mest på hos killar fysiskt? Om ni ska gå 1 på utseende? Försök komma fram till en kombination av vad ni gillar. Ja, det är ”the million dollar question” för oss tjejer.


Den som kan lista ut vad killar tänder på kan åstadkomma underverk i såväl sängkammaren som utanför. Killar tänder på det kvinnliga hos tjejer. Tjejer som gör anteckningar på insidan av handen. Vad är det ni är ute efter då ni är ute efter killar ? Vi vet inte riktigt varför – och inte killen som sa detta heller. Det finns även några saker i din profilbild på sociala medier som killar attraheras av, är du nyfiken på vad det är?


Kika i videon nedanför. En kille kan se ut hur som helst egentligen det är verkligen vad han säger och HUR som tänder mig. Han hon en tatuering där är det bara ett extra plus.


Mirza, När hon är kåt Jag tänder mest av allt på när min tjej är riktigt kåt.

Jag kan komma bara av att se henne vara upphetsad. Juan, Sportiga tjejer Jag blir sjukt tänd på tjejer som sportar. Bad girls - Alla killar vill ha en bad girl. När det gäller utseende – ta hjälp av modetidningar och bilder på snygga kändistjejer för att hitta din egen, sexiga stil. Och nu snackar vi inte piercade tjejer som röker och snattar kläder.


Inte bad pÃ¥ det sättet, utan hm, JA de flesta förstÃ¥r nog vad jag menar. En tjej som kan ta ut svängarna i sängen och är inte rädd för att prova nya saker. Vad killar och män tänder på är naturligtvis väldigt individuellt även om det kanske finns några drag som ofta är gemensamma.


Om det bara är för oss så är det sexigt, men om hon har gått utan hela dagen är det inte så roligt. Det är lätt att säga Var dig själv! Vi tror nämligen att tjejer utan underkläder är lite redo för action när som helst och det är ju det som är sexigt men vi vill inte att det ska vara action bland killarna på tjejens jobb, säger Glamours egen singelkille. Alla killar är inte likadana såklart men det finns vissa faktorer som ändå funkar på nästan alla killar.


Så om du lär dig dessa tips vågar vi påstå att du i alla fall kommer att lyckas charma in dig hos väldigt många av dessa konstiga varelser. En sak som nästan alla killar gillar är snygga tjejer. Stort leende, härlig attity bra musiksmak eller skön mot hans kompisar — ja vad män anser attraktivt hos kvinnor är verkligen individuellt. Cosmopolitan har frågat killar vad de tänder på hos tjejer – som inte har något med sex att göra.


När en tjej gillar och är attraherad av honom. Undrar vad ni killar tänder på hos oss tjejer. Vilken typ av porr gillar tjejer. Och hon är inte ensam om det. Men vad gillar tjejer hos oss killar ? Nämn EN fysisk attribut som ni tror att tjejer gillar hos killar , t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg