torsdag 30 augusti 2018

Dikt om framtidstro

Här hittar du ca 200st skarpa och upplyftande citat för att inspirera dig till ett härligare liv! Poesi, dikter , noveller och lyrik på Poeter. Citat om att tackla motgångar “Problems are opportunities in work clothes” Henry J. Välkommen att läsa, publicera och.


Ordspråk om Framtid och citat om Framtid - Sveriges största samling ordspråk och citat!

Allrahelst minns jag framtiden. Behöver du förslag för dikter om livet? Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera fina dikter om livet. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden.


Kolla också: Citat om livet. Dikter om livet – Dikt av 9. Allt är inte sockersött.

Så nära men ändå så långt borta… Du bestämmer själv hur du vill tolka det hela. I vilket fall som helst som bjuder Ordbajsaren nedan på en dikt om tåg. Mörkret verkar evigt och ljuset fjärran bort glädjen oåtkomlig så obeständigt kort. Ett nyckfullt ögonblick stal mig min framti den tillfälligt hoptimrade. Jag skall bygga den upp mycket skönare såsom jag tänkt den från början.


Denna dikt av Stig Dagerman säger mycket och kanske den kan ruska om några av dom som valt att lägga sin röst på (SD). Fågeln väljer flykten. Ni som ej blev valda - men ändå frihet äger, hjälp oss att bära den tunga flykt vi bär!


Sommaren tappade greppet gav vika, gav hösten rum Minnet av sommarn bevaras i längtans bildalbum. En mycket bra bok som jag framöver kommer att bjuda utdrag ur. Nedan kan du läsa ett utdrag och ladda ner hennes dikt ” Framtidstro ”. Naturfolken kan leva i takt med naturen, de tar det de behöver och är rädda om djuren.


FN har undersökt hur maten ska räcka. En dikt som säger en hel del följer nedan. Med vad fyller du dina dagar? Om vi mer sprider glädje till oss själva och andra så mår vi så mycket bättre.


Ge ett leende på vägen till dem som du möter.

Deras visioner om framtiden, och positiva energi, smittar av sig. Vuollerim är en av alla de bygder som fått jobba hårt för att klara en framtid efter historiska beslut. När älvfåran torrlades vid utbyggnaden av vattenkraften förändrades villkoren för bygden.


Det är svårt för fisken att simma uppströms – utan vatten. Om du inte vill vara anonym kan du registrera eller logga in. Jag vet inte om du har läst innan eller om jag är dum i huvudet som ger dig länken. Men jag tänkte att det kanske skulle vara skönt att ha någon att prata me någon som genomlidit samma helvete (även om hennes pågår just nu och utgången är oviss).


Du får gärna ge mig en rejäl avhyvling ifall jag tänker fel som ger dig länken. Om mig, Ett känsligt hjärta Jag som skriver är en kreativ kvinna som har gillat att uttrycka mig i text ända sedan jag lärde mig att skriva. Jag har gett ut tre böcker böcker och jag skriver populärvetenskapligt, skönlitterärt, prosa och dikter.


Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg