torsdag 9 augusti 2018

Hur träffar man någon när man har barn

Discover Man With A Man. Det finns inte bara en ”den rätta”. Men om det blir något eller inte när man träffar någon handlar om vilka signaler man skickar ut och är mottaglig för. Anna: Jag skulle ha svårt att träffa någon som inte har barn , för att de då inte har gått igenom hela den här processen – vad det innebär med vardagspusslet.


Man går ju på stämpelklocka dygnet runt.

Har du träffat någon härlig singel som har barn ? Detta kan bli hur mysigt som helst! Några tips på vägen bara… 1. Ses helst utan barnen de första dejterna. Försök hitta tillfällen att träffas själva, som par, under en ganska lång ti innan ni involverar barnen. Hur reagerade de när de träffade barnen första gången?


Jag träffade en kille tidigare i år och vi kom så långt att han fick träffa ett av mina barn. Men du fick han totalpanik och betedde sig riktigt idiotiskt inför min son vilket i slutändan ledde till att vi slutade träffas.

Man är ju rädd för att det ska hända igen. Svårare att träffa någon ny när man har barn sen. Hur träffar jag en ny man ? Går det att träffa någon när man har barn? Och du, du behöver inte komma med svar och lösningar, att bara lyssna räcker långt.


Dejta när han eller hon hinner. Singelföräldrar har begränsat med tid för sig själva. Har du små barn behöver du vara mer visande än pratande när du berättar om din nya kärlek. Till exempel kan du berätta att du har träffat någon som du tycker väldigt mycket om, att ni är kompisar just nu och att du får se hur det blir. De flesta pratar om sig själv och sitt.


Försök ta reda på hur hon är, vad hon tycker om, vem hon är. En extra bonus är att det snart är en ny fas i livet för dig: Du har alla förutsättningar för att träffa någon nu eftersom du har så stora barn att de inte behöver föräldrarna på plats dygnets alla vakna timmar. Men han (liksom alla andra män ) har sina barn när jag inte har mina. Jag har träffat någon jag gillar väldigt mycket. Helt plötsligt blir allt så väldigt seriöst.


Skrivet av: Anonym nu: Jag är i just den sitsen nu, och det har ställt allt på ända med barnens pappa. Mitt ex har inte träffat någon ny mig veterligen.

Han har ngn haft ngt kortare relation men barnen har inte blivit inblandade. Just nu vet jag att han inte har någon. Men vad som händer den dag han träffar någon och barnen blandas in…jag blir deppig bara jag tänker på det och ändå vill jag inte ha han tillbaka.


Säg gärna till barnet att du har sagt förlåt och att ni är vänner nu. Att säga förlåt är då en handling. Prata om känslor med dina barn – Prata om hur man är när man är arg, ledsen, räd gla förvånad. Att vara närstående till någon som har en ätstörning.


Det är vanligt att bli orolig eller upprörd om man får veta att någon man bryr sig om har en ätstörning. Du kan ställa frågor, lyssna och visa att du bryr dig och hjälpa till att söka hjälp. Men hur vet man att man älskar någon egentligen?


När man älskar någon ,känner man djup kärlek jämt,eller vissa tillfällen bara? Jag känner jämt att jag saknar och längtar efter min sambo,han är underbar. Hur gör man och vad händer om man gör en orosanmälan (tror jag det heter) när man misstänker att ett barn inte har det riktigt bra hos en förälder. Kan ni berätta mer i detalj vad som sker, uppföljning, konsekvenser.


Respektfull öppenhet är lika viktig på jobbet som i familjen när någon får cancer. Visa att du bryr dig om den som blivit sjuk och vill veta hur personen har det. Låt personen prata om sjukdomen om han eller hon vill.


Arbetskamrater och chefer kan vara till stöd genom att ha förståelse för det. Och ibland måste man inse att det finns saker som inte går att reparera, hur gärna ni än vill. Känslor för någon annan. Du kanske upplever relationen du är i som bra och funktionell.


Men så träffar du någon som får hela världen att skälva till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg