onsdag 15 augusti 2018

Deutsch kontakt montering

Denna kontakt är för proffessionell montering med detta specialverktyg. Vill du slippa specialtång välj då standard modellen. Max 150w per kontakt rekommenderas. DT- kontakter förenklar in- och urkoppling av produkter avsevärt.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Levereras med gummitätningar, stift, låskilar mm.

Rätt monterad håller anslutningen kapslingsklass IP67. Välj typ plug eller receptacle i menyn till höger. Deutsch DT 2-pin serie.


Benämningen hane och hona avser stiften, inte kopplingshuset. Lämplig för utsatta strömkabelanslutningar där man önskar erhålla 1 vattentäta strömanslutningar, vid exempelvis montering och installation av Xenon eller LED arbetsbelysning. Vattentätt honkontakt som används för att skarva kablar (på exempelvis arbetsljus och extraljus) i fukt- och väderutsatta miljöer utan att behöva oroa dig. Denna krymptång har fyra tänder som ger en bättre pressning av DT kontakter än en vanlig tång med två pressdelar.


Vi på AGES erbjuder montering och testning av komponenter och system i enlighet med våra kunders önskemål. Efter att komponenterna tillverkats – genom pressgjutning, svetsning eller skärande bearbetning – utförs montering och testning.

Arbetet sker i moderna, rationella processer där den senaste tekniken används. Plug monteras normalt på fordonets elkablar, och receptacle på tillbehöret som skall monteras. Vik skärmtrådar och folieskärm bakåt över kabelmanteln. Skjut på F- kontakten tills isolationen är i jämnhöjd med hålet i kontakten. Montering av koaxialkontakter.


Om du aldrig förut har monterat en koaxialkontakt kan det vara lite knepigt. Vi går här igenom några vanliga kontakter och metoder för att monterna dessa. PL-2Detta är en mycket vanlig kontakt i 27MHz och vissa andra komradiosammanhang, framförallt inom HF och VHF området. Abkati har ett varierat sortiment av kabelverktyg för skalning av kablar, pressning av kabelskor med mera. För krympning, lödning och skärning finns också.


Komponenter till dessa don tillverkas av Amphenol. Du kommer att få ett användarkonto så fort vi har godkänt din ansökan och du har fått ett bekräftelsemeddelande via e-post. Han- kontakt med orange låsning använder hona kabelstift, Hon- kontakt hus med grön låskil använder hane kabelstift. Dom kan ibland vara grå färgade men är för övrigt lika och går att ersätta med svart dito.


Bilradio Sladdhane bilplugg, PIN- kontakt ) Art. Lösa kontakter till koaxialkabel. Verktygslös montering , gängas enkelt direkt på koaxialkabeln. Används vid montering av parabolantenn.


Hane (anger kontakthus ,stift är hona) Bra om man behöver skarva lampkablar till tex Led ramper o arbetljus med lite grövre kabelstorlek - mm².

IKEA jobbar för att skapa en bättre vardag. Vi gör det med funktionell, hållbar och prisvärd heminredning, i ett växande utbud - Lika stor kärlek för varje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg