måndag 20 augusti 2018

Mötesplatsen kundtjänst

Vi skall ha bäst kundtjänst bland alla dejtingsajter. Förutom att svara på frågor varje vardag mellan kl. Kundtjänst ständigt med att hålla ordning på sajten.


Bilder och presentationer ska godkännas och vi har även systemövervakning. Allt för att du som medlem på Mötesplatsen ska känna dig trygg och säker.

Kontakta För kundtjänstfrågor kontakta. Har du marknadsfrågor eller pressfrågor? Mynewsdesk och få direkt tillgång till alla våra pressreleaser. Klicka på knappen nedan. Sök bland kontaktannonser och skapa din dejting profil gratis på Sveriges bästa dejtingsajt.


Du loggar in genom att ange det 10-siffriga prenumerationsnumret. Du hittar ditt prenumerationsnummer på inbetalningskortet.

Den här informationen har hittats genom företagets Allmänna Villkor-dokument eller delats av våra besökare : Låt oss veta om numret fungerar som det ska genom att rösta, så att vi kan kolla upp om det inte fungerar och fixa det ! Vilka personuppgifter behandlar Mötesplatsen om mig? Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrev? Hur registrerar jag mig på sajten? Jag kan inte bekräfta min e-postadress.


Vilka olika typer av medlemskap finns det? Kan jag ringa till er? När du har sagt upp ditt VIP-medlemskap skickas det ut en bekräftelse på uppsägningen till din profil. Kontakta kundtjänst om du behöver hjälp med att säga upp prenumerationen.


Inställningar och sedan Radera profil. Du behöver fylla i alla val på sidan. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.


Könsfördelningen är ca kvinnor och män. Omkring av Mötesplatsens medlemmar är över år.

Få ett snabbt svar och ta kontakt med vår kundtjänst. Vår kundtjänst är på plats den mesta delen av dygnet för att handlägga anmälningar och hjälpa dig med dina frågor. Om du önskar utnyttja din ångerrätt hör du av dig till Mötesplatsens kundtjänst , t. Mötesplatsen kommer att behöva säkerställa din identitet och det underlättar därför om du mailar från den e-postadress som du angett vid registreringen av ditt konto i Tjänsten.


Välkommen till Pauser Medias kundtjänst. Via formuläret längre ner på sidan kan du också lämna annonsmaterial. Du kan även ringa till oss måndag till fredag 10. Du är välkommen att kontakta Bonniers kundtjänst om du får problem.


Våra telefoner är öppna för. Köp och ångerrätt Varför har jag inte fått mina VIP-dagar? Jag har fått ett nytt kort – var kan jag lägga in detta?


Du kan enkelt hitta telefonnummer hitta telefonnummer, öppettider och betyg för Hitta. Registreringen är gratis, baserat på dina profilinställningar, får du matcher, men du kan även använda vår sökfunktion och bläddra profiler själv. Hittade en trevlig man eller kvinna? Hör av dig genom att skicka ett meddelande eller blinkning. För frågor kan du alltid kontakta vår kundtjänst.


Det är inte ens värt det priset idag. Prenumerationsvillkor för Tidningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg