torsdag 16 augusti 2018

Borstahusen spa

Låt kropp och sinnen koppla av i det japanska badet på Yasuragi. Vårt bad har både varma källor inne och ute. Låt söndagen bli en vilodag. Kom till oss redan kl.


Vårt Spa ligger i receptions byggnaden och här har du en vidunderlig utsikt över Ven och Öresund. Här kan du njuta av bland annat bubbelbad ute eller inne, bastu eller bara en avkopplande stund med en kopp te i handen.

Spaet har öppet året runt. Under juni-augusti erbjuder vi Drop-in tider, bokade Spa -besök och abonneringar. I vårt spa kan du med en vidunderlig utsikt över Ven och Öresund njuta av bland annat vår underbara bubbelpool, torrbastu med panoramafönster, infraröd bastu, uppfriskande kall hink och ute-jacuzzi. Nyttja vårt spa i 1min inkl dusch.


Lån av badrock, handduk, tofflor, kroppspeeling,. Yogaklass på Borstahusens Spa - vi kommer köra igång med termin (8ggr) YinYoga med start den oktober. Vi säljer st terminskort och släpper st drop-in tider varje vecka. Det kommer finnas begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.


In our spa , with its marvellous view of Ven and the Soun you can enjoy a whirlpool bath outside or inside and a sauna or just a moment of relaxation with a cup of tea in hand.

Kroppspeeling, lån av badrock, handduk och tofflor. Skånes första och hittills enda 5-stjärniga anläggning. Något vi är väldigt stolta över. Här finns också Pumphuset, som är ett kulturhus med fast utställning om Borstahusens historia, konsthall och en restaurang som är öppen året runt med härlig utsikt över Öresund.


Piacente betyder “tycka om” och det är den. För fler smakupplevelser, erbjuder Borstahusen ytterligare ett par välmeriterade restauranger, två ölbryggerier och ett whiskydestilleri. Hitta till oss Ta av Landskrona Norra följ skyltar till Borstahusen. Nu kör vi igång med Sköna söndag på vårt Spa.


Linn kör en härlig yogaklass som passar alla, vare sig man provat på yoga innan eller van yogautövare. Efter får ni tid för relax och ritualer i vårt spa och ni avslutar dagen med en fantastisk brunch inne på Erikstorps Kungsgård. DatuSöndag september fullt!


Borstahusen och dess omgivningar har ett fantastiskt havsnära läge med samtidig närhet till de andra städerna i Öresundsregionen. Boende med havskontakt är eftertraktat på bostadsmarknaden i regionen. Här har vi skapat en ny unik stadsdel med miljö­anpassning och god arkitektur som ledor ett regionalt attraktivt boende! Ni vet väl att vi har ett SPA i Borstahusen ! Efter en dag med vandring eller cykling kan du koppla av i trädgården eller i den gemensamma loungen. Malmö ligger km från boendet, och till Helsingborg är det km.


Mötesplats Borstahusen har en lekplats. Hudvård och massage i Landskrona city Online bokning via vår.

På vårt Öppet Hus lördag sept kommer du få ta del av finfina erbjudanden som t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg