torsdag 30 januari 2020

Tätningsband betong

Nortonban komprimerbart, elastiskt tätningsband med hög UV-beständighet. Beskriv vad som ska göras och få anbud från lokala betongföretag. Självhäftande tätningsband i skummad PVC.


Komprimerbart, elastiskt tätningsband med hög UV-beständighet. Tillverkad av PVC-skum med slutna celler, med mycket låg densitet och därför lätt att komprimera. Svart med ett akrylbaserat lim på ena sidan.

Kontakta Lindab för dimensionering. I följande monteringsanvisning har Lindab KLS-läkt använts. Monterings-ordningen är den samma med C- el-ler Z-takåsar eller underlag av trä. Används när det är föreskrivet på ritning.


Användingsområden är tätning av gjutfog i betong , vid genomföringar av rör, mellan förtillverkade element och konstruktionsdelar. Självinjekterande fogband för konstruktionsfogar i betong. Sika Sverige erbjuder ett komplett sortiment av produkter för reparation, skyd konstruktiv förstärkning och tätning för byggbranschen och den tillverkande. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo.


Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik.

Eller välj själv butik i listan. Alternativt tar du bort betongklacken och gjuter en ny, som då ser till att den sitter fast ordentligt i berget (dymlingar, expander, mm). Det finns speciella expanderande tätningsband (svällband) man kan gjuta in för att vara säker på att det blir tätt. Fogband F6är ett förkomprimerat tätningsband som efter montering expanderar upp till fem gånger sin bredd och ger en effektiv tätning och en permanent diffusionsöppen elastisk fog.


Fogbanden används till fogar kring dörrar och fönster, rörgenomföringar, mellan byggelement mm. Lika viktigt som att täta taket, är att lufta det. Här finner ni våra produkter som hjälper dig till ett friskt tak. Lämplig för betong - och träytor inom och utom bostaden (OBS, underlag av trä, endast inomhus!) samt ytor som utsätts för lättare trafik inom handel.


Då färgen har goda diffusionsegenskaper är den lämplig för målning på markgolv. Med en murspis från Contura får du en modern eldsta en möbel med attityd eller en skulptur om du så vill. Den är designad i rena linjer, glas, betong , stål och sten, för stora rum och mycket mys. Med Contura får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. SikaSwell Skan anvendes til fugning af beton , tætning af rørgennemføringer og fugning af øvrige bygningsdele, hvor der kræves stor vandtæthed.


SikaSwell Sanvendes med fordel til fastgørelse af ekspanderende profiler i SikaSwell P serien. Sika Sverige AB är leverantör av flyttillsatsmedel, vattenreducerare, luftporbildare, acceleratorer och retarders och andra produkter för betongtillve. Effektivt skydd av betongytor kräver inte bara att man väljer en bra produkt, det är minst lika viktigt att man väljer ett bra företag, som har lång erfarenhet av betong , tar reda på vad du behöver och levererar en bra lösning som fungerar på lång sikt.


En självhäftande remsa för tätning och reparationer. Skär ut ett kryss i fuktskyddsmattan vid centrum för genomförningen.

Kräng mattan över aktuell kontruktionsdel ex ett rör och skär därefter bort överskottet runt om. God vidhäftning på trä, aluminium, metall, glas, betong och plast. Tätningsband butyl och Tätningstejp T-Flex. Butyl är ett plastiskt material som passar för tätning i många olika sammanhang. Du kan i princip använda vilket material som helst som avskiljare, som inte är hygroskopiskt.


Det går alltså bra med tjärad papp, om du menar det (vanlig papp). Men bäst är någon typ av tätningsband som utjämnar underlaget och fyller upp mot din träregel. Då slipper du drag under regeln oxå.


Stort sortiment av profiler, färger och dimensioner i silikon och EPDM. För spår, för limning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg