onsdag 15 januari 2020

Wywallet se logga in

Wywallet se logga in

We offer flexible financing and billing solutions for customers with complex needs. Har man obetalda fakturor på WyWallet är man fortsatt skyldig att betala dem. Då kan vi också ge dig ännu bättre hjälp om du har frågor om köp, sparkonton eller lån. Med iZettle E-commerce är det lika enkelt att sälja online som i butik.


Driv ditt företag från var du än befinner dig – och hantera ditt lager och din. Du loggar in med mobilt BankID eller Com Hem Konto. När du loggar in för första gången får du byta till ett nytt lösenord som du själv väljer.


För att använda den här funktionen behöver du vara inloggad. Logga in på Dagens Nyheter. Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Mobilt BankID är en e-legitimation som du använder med hjälp av en app i din mobiltelefon när du behöver styrka din identitet på internet.


Jag försökte även en 3:e gång, men har inte nu dygn senare fått något svar på det SMS:et. Varken att transaktionen avbrutits eller svar från SMS-tjänsten. Idag den 26:e försökte jag fylla på kr igen. Inga pengar fylldes på. Här kan du enkelt ändra betalsätt och administrera ditt konto.


Se alla dina parkeringar och ladda ned dina fakturor. Ingen bullshit liksom. Den svenska mobilbetalningstjänsten WyWallet har meddelat att deras tjänst kommer att stänga ner maj. De här nya tjänsterna wy wallet och swish (och allt vad de heter). Behöver du hjälp med fakturafrågor, hur du aktiverar SIM-kort och få koll på olika inställningar?


Nja, Melodifestivalen och vissa betalsamtal går fint utan, annars gäller under för sms-köp. SMS-köp var just det de ville skulle gå genom WyWallet. Tror du det kommer spärras helt? Det framgår inte av Halebops suppportsvar men mycket möjligt iallafall. Klicka här för att skapa ett konto.


Du har väl laddat ner vår app? Vi förhandlar så att du slipper. Idag lanserade de fyra största mobiloperatörerna i Sverige appen WyWallet med vilken man ska kunna betala både i butik och på nätet samt föra över pengar till. Detta gäller även hos oss om du ska ansöka via SMS eller skicka efter ansökningskod.


Så vad behöver du göra för att använda våra tjänster via SMS? Men från och med januari upphörde tjänsten hos Transportstyrelsen. Från och med januari behöver du ett WyWallet-konto för att göra SMS-köp.


Gäller alla mobilabonnemang oavsett operatör. Om du vet att personen du ska skicka pengar till har Swish så är det enda du behöver känna till hans eller hennes mobilnummer. Därmed behöver inte heller du lämna ut någon kontoinformation om du ska få pengar skickades till dig.


Wywallet se logga in

För att komma igång med denna tjänst behöver du bara logga in på din internetbank och ansluta till Swish. För att fortsätta göra SMS-köp behöver du vara registrerad hos WyWallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg