onsdag 8 januari 2020

Värmdö kommun sommarjobb

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen. Närheten till Stockholm gör Värmdö till ett attraktivt område för storstadsbornas boende, rekreation och båtliv.


Man jobbar mellan 2-veckor, timmar om dagen och lönen ligger på cirka kronor i timmen. Om du ansöker om ett sommarjobb i portalen kommer en del av dina lagrade uppgifter överföras till den arbetsgivare du ansöker om jobb hos.

Uppgifterna lagras i systemet till det aktuella årets slut, därefter raderas de permanent. I din roll som enhetschef ingår också att utveckla samt leda verksamheten utefter de mål och visioner som är uppsatta. Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Näringslivsutveckling – sommarjobb för dig? Hur är det att leva, verka och bo i Värmdö ? Hur kan vi locka fler företag att flytta till Värmdö ? Det är väldigt glädjande att kunna erbjuda fler ungdomar en feriepraktik, säger Hans-Åke Antonsson, ungdoms- och fritidschef i Värmdö kommun.


Vi har drygt 3ungdomar som söker arbete och det finns sammanlagt 1platser att tillgå, anmälda från olika verksamheter som vill ta emot ungdomarna.

I Nacka handlar det om 3sommarjobb , i Värmdö 1feriepraktikplatser. Det är i Nacka som konkurrensen mellan ungdomarna är hårdast. I Värmdö var motsvarande siffra 2ansökningar till de totalt 1feriepraktikplatserna.


Jag är en rullstolsburen 55-årig kvinna som bor i lägenhet i Gustavsberg på Värmdö. Lediga jobb i Värmdö kommun på Indeed. I Södertälje kommun fick arbetsförmedlingen in 2sommarjobb. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 61. Ett riktigt viktigt sommarjobb - samlingsannons Här har vi samlat alla tjänster inom vård och omsorg. Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun. Genom att klicka på en specifik yrkeskategori kan du hitta fler sommarjobb inom just den yrkeskategorin i Stockholm.


Eller är du arbetsgivare och vill anställa en sommarjobbare? Hej du som vill sommarjobba! Ungdomar med särskilda behov har erbjudits feriepraktikplatser , som anskaffats av kommunen. I år vill Värmdö kommun erbjuda cirka hundra ungdomar feriepraktik i någon av kommunens verksamheter.


Det är ett sextiotal ungdomar fler än förra året. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda dessa platser.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att göra vardagen bättre för. Letar du efter ett sommarjobb i Värmdö ? Vi presenterar nya sommarjobb dagligen på jobbaextra. Glöm inte att skapa en profil och bli sökbar för arbetsgivare som söker personal.


Sök bland alla inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg