söndag 26 januari 2020

Tavla 40x50

Stort utbud av väggdekor. Erbjudandet gäller till 06. Välkända märkesvaror till kampanjpriser. Finns bara kvar några dagar till!


Här hittar du posters, affischer och tavlor i storleken 40xcm.

Köp till en tavelram för att skapa en komplett tavla. Våra prints är tryckta på obestruket. Det är ett populärt format och det passar alla hemmets rum. Oljereproduktion på Falken, uppspänd på kilram.


Surfbuss på stranden 40x50. Deco Panel är en affisch som hängs direkt på väggen. Utskriften är monterad på 3mm MDF med en distansram på baksidan så djupet blir mm.

Mått Höjd: 5mm Bredd: 4m. Snygga tavlor och posters i kategorin 40xcm. It looks like you are located outside of Sweden. Please go to nordicpostercollective.


De klassiska motiven minner om en storhetstid bland några av våra främsta musiker, skådespelare och personligheter, som handplockats till en exklusiv porträttserie. Sätt upp trendiga tavlor och posters i måtten 40x50cm och du kan skapa en riktigt häftig tavelvägg på nolltid! I denna kategori hittar du alla våra populära posters i måtten 40x50cm. Vi har alla möjliga motiv – allt från mönster, fotografier till härliga naturtavlor.


Här har vi samlat alla våra snygga fotoramar som passar bilder med måtten 40xcm. Våra ramar finns i flera olika modeller och färger och många av dem passar utmärkt både liggandes och ståendes. Vare sig du letar efter en modern ram i trendig färg eller en klassisk enkel fotoram så har vi det du söker. På BAUHAUS hittar du ett stort sortiment av tavlor i alla möjliga varianter! Vi har glastavlor, canvastavlor, affischer, memoboards, väggklockor med motiv och ramar för den som vill göra sin egna tavla.


IKEA - PJÄTTERY Tavla , beige landskap, Motiv av Paul Duncan. Motivet får extra djup och liv eftersom det är tryckt på målarduk av hög kvalitet.

Tavlan står ut från väggen på ett effektfullt sätt eftersom motivet fortsätter runt kanten. Ramen är enkel att öppna och du monterar lätt och smidigt in din tavla. Träramen är slät och snygg. Den har ett fint djup på mm och en tjocklek på mm.


Glaset är i plexiglas. Foto- och tavelram med passpartou. Välj mellan vit och svart plast eller mörkt trä (MDF). Kika runt bland vårt sortiment av tavlor och posters och välj mellan produkter från älskade varumärken som Telkiddo, Bloomingville, FrankPoppy, Sebra och W:Form! Lagervaror skickas inom timmar, Fri frakt över 5kr.


Färdiginramade tavlor förskönar ditt rum. Dekorera ditt hem med vårt utbud av färgstarka och färdiginramade tavlor. Våra tavlor är gjorda för att bidra med stil i alla rum och eftersom de är färdiginramade gör de livet så mycket enklare. En välplacerad tavla på en vägg kan hjälpa till att skapa en stämning som präglar hela. Detta är endast ett urval av vårt sortiment.


I våra varuhus hittar du många fler varor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg