tisdag 28 januari 2020

Vänskap eller kärlek test

Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test. Test : Kommer er kärlek att hålla i längden? Prinsessan har fått sin prins, men lever de lyckliga i alla sina dar? Enligt psykologen Eva Rusz måste sex kärlekskoder fungera för att en relation ska hålla.


Me är en sida där du kan göra tester om nästan vad som hellst.

Du kan också skapa ditt eget quiz. Vänskap eller Kärlek ? På kort tid har amerikanen blivit en av världens mest kända relationsexperter. Nu har han satt samman ett enkelt test som människor kan göra på egen hand för att snabbt avgöra om du hittat drömpartnern eller är på väg mot skilsmässa. Flera av frågorna bygger på vad man vet om sin partner.


Modette – Sveriges ledande redaktionella sajt för unga kvinnor. Bäst på livsstil, kärlek , karriär, mode och skönhet.

Modettes motto är att alla unga kvinnor ska våga drömma och tro på sig själva. Vi inspirerar dagligen med nyheter och trender inom mode, skönhet, karriär och sociala medier. Hos oss är alla tjejer välkomna! Kärlek definieras också för att vara en känsla som helt tar över en person och tvingar dem att agera på sätt som de kanske inte annars har tänkt på att göra det. Det kan tvinga en att offra allt för någon de älskar, eller vara så emotionellt kopplad eller känslomässigt beroende av den andra att en tomrum lämnas när den andra lämnar.


G eller bara väldigt bra vänner? Gör FRIDAs test och ta reda på om er vänskap egentligen är mer än så. En nära vän kan man unna allt som är gott, utan att det inbegriper en själv. När det gäller en partner vill man ju ogärna att hon eller han ska bli lycklig på annat håll, säger han.


När du behöver hjälp att flytta, en hundvakt eller behöver låna pengar ställer alltid din vän upp utan att tveka. Visst, detta är ett kännetecken för en god vänskap generellt men motivationen att ställa upp oavsett i alla lägen kan vara en indikator på något mer än vänskap samt ett tecken på kärlek. Man kan ju känna en enorm kärlek till en vän, en bror, en mamma eller vem som helst men den kärleken omfattar inte förälskelse och den där pirriga känsln man får när man är kär.


Men så kanske du känner av att det finns något mer, att du kanske är kär i en kompis. Eller så är det tvärtom, att din vän, känner mer än vänskap. Det kan även vara att ni båda känner av att det är på gång att bli mer än bara vänskap.

Det finns en massa tecken på kärlek och det finns tecken på mer än vänskap. Här hittar du smycken som ger uttryck för vänskap och kärlek ! Det kan vara en kärleksgåva till dig själv eller till någon du tycker mycket om. Hejsan Jag har träffat en kille nu ett tag.


Om vi har träffats ca 4-gånger. Men det har inte hänt så mycket fysiskt ännu. Charlotte Sander konstaterar vidare att det behövs mer än bara kärlek för att få ett förhållande att vara länge. Min erfarenhet är att det behövs en djup vänskap som bottnar i att man förstår varandra och känner med varandra, man unnar varandra och vill varandra allt gott.


Det finns föreställningar kring hur den romantiska kärleken ska vara, som inte finns på samma sätt hos stark vänskap eller kärlek till släktingar eller dylikt. Traditionellt handlar den romantiska kärleken om att man möter kvinna och och stark attraktion uppstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg