torsdag 9 januari 2020

Tecken på att han är den rätta

Förutom en fysisk attraktion finns också en stark nyfikenhet kring vem personen du träffat är. Du vill lära känna din nya partner på djupet och finner honom eller henne oerhört fascinerande. Så det är dags att analysera ditt förhållande.


Att han är den enda för dig. Att du har hittat din tvillingsjäl som du kan leva resten av livet med.

En känsla av att du kliver över din integritet om du visar dina facebook-meddelanden är ett dåligt tecken. För när du är med den rätta finns det ingen privat gräns, ni är ett. Här är tecken på att du är tillsammans med den rätta som du ska gifta dig med. Men när han inser att du är den rätta så kommer han att lämna sin komfortzon, träffa de som står dig nära och visa dig att han klarar av det. Du känner inte att du behöver låtsas vara någon annan eller visa upp en perfekt yta.


Ett tydligt tecken på att du träffat rätt är att du kan vara dig själv. Du känner dig levande Parterapeuten Randi Gunther berättar att par som träffat sin själsfrände brukar vittna om att de kände en adrenalinboost när de träffade sin partner. Att vara i en relation kan vara en berg- och dalbana.

Ibland är allt perfekt, och ibland tvärt om. Men om du nyligen har träffat någon, som du tror är den rätta så kan det vara bra att veta om dessa tecken – som kan tyda på att relationen kanske inte kommer hålla så bra i längden. I förälskelsefasen är det lätt att man gör sig till och gör om sig för att verka så attraktiv som möjligt.


Kanske ljuger du om att du ÄLSKAR koriander bara för att imponera på den matgalne dejten. Men i längden är det förödande att rucka på sina egna preferenser och åsikter, för när du gör det dödar du din personlighet. Här är några tecken som hjälper dig att se om han verkligen är kär i dig. En av de viktigaste sakerna en man kan ge en kvinna är tid. Det är ett tydligt tecken på att han bryr sig.


Män lägger oftast inte mycket tid på att ringa, sms:a eller till och med gå ut. Om han är kär i dig kommer du att märka en stor. Här är kvinnornas topp fem tecken på att man funnit den perfekta partnern: 1. Finns det en person som är den rätta för dig?


Vi har pratat med relationsexperten Charlotte Sander för att reda ut om det finns några tecken man kan leta efter, för att veta om ens partner är den rätta för dig. Så vet du att ni är rätt för varandra: 1. Du är lycklig och kär, men hur vet du om det är din stora kärlek som du träffat egentligen? Vi har listat säkra tecken på att du har träffat den rätta !

Och kika på hans fötter, pekar de rakt mot dig när ni pratar? Rättar han till skjortan, stryker handen genom håret eller stoppar händerna i fickorna? Kroppen talar sitt tydliga språk, detta är alla tecken på att han är kär, eller åtminstone attraherad av dig.


Läs också: Lär dig tyda kroppsspråket. Du och dina kollegor är trots allt på jobbet för att. Andra tecken på attraktion är att han rättar Skrattar han hjärtligt åt det så kan han mycket väl vara intresserad.


Faktum är att forskarna vid Stanford.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg