onsdag 7 mars 2018

Sj biljetter

Res med MTR Express och minska ditt klimatavtryck - I stället för flyg, bil eller buss. Sitt avskilt i våra suites! Letar du efter flygerbjudanden? Jämför flygbolagspriser och hitta bäst lösning!


Hitta Sj Tåginformation om du letar nu.

Boka och köp din tågresa med SJ här. SJ biljetter Var kan jag köpa SJ biljetter ? Du kan boka din SJ resa online via leverantörens hemsida. Genom att använda Omios app eller hemsida. SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Jämför tusentals tåg och bussar för att hitta den bästa resan för dig.


Biljett köpt i automat. Boka din resa mellan Göteborg och Stockholm med MTR Express – Det moderna snabbtåget.

Köp tågresor och pendlarbiljetter, ha full koll under resan och få poäng för dina SJ -resor. Se tidtabeller och köp din tågbiljett med SJ och andra bolag. Med Regionen runt kan du resa hur mycket du vill i hela Västra Götaland under ett eller tre dygn. Sveriges två största städer. Passar dig som är turist, på besök eller kanske ska resa i jobbet.


Starta Mobilt BankID på den enhet där du har appen installerad för att identifiera dig. There is also an english version of our FAQ. Where you can find to previous questions, send us a new question, report a problem or just share an idea.


Som medlem i Naturskyddsföreningen har du procent rabatt vid bokning av SJ-biljetter. Bli medlem i Supporterklubben för att få förtur till biljetter och erbjudanden. Normalt släpper vi biljetter för kommande fredag – torsdag på onsdagar. Här hittar du information för aktuella matcher och evenemang. Under december frångår vi det en aning, och släpper biljetter för lite längre perioder.


Vi har kort och biljetter för alla typer av resor. Oavsett om du reser ofta eller sällan. Köp smidigt i vår app Västtrafik To Go, eller i butik nära dig!


För att kunna resa med andra trafikföretag som SJ behöver du visa upp ditt kvitto som visar giltigheten tillsammans med ditt resekort.

Om du förlorar ditt kvitto. Här kan du ta del av nyheter och erbjudanden. Här finns länkar till de som säljer biljetter för att resa med tåg i Västmanland. Köp biljett på stockholmlive.


Det finns många olika sätt att betala för din resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg