fredag 9 mars 2018

Chatta med kurator online

Psykolog online är perfekt när du har behov av prata med psykolog. Vi erbjuder snabbt konsultation och terapi via Skype, chatt och telefon samt parterapi via Skype. PsykologOnline är tillgänglig för individuell terapi, parterapi, råd och internetterapi också på tider då vanliga psykologmottagningar är stängda såsom kvällar och.


Träffa psykolog online. Få hjälp med depression, stress, sömn, ångest, sexuella besvär mm.

Chatt - och röstsamtal kr. Ladda ned appen och kom igång idag: För att chatta med en. När du chattar med Psykolog behöver Du varken visa dig eller prata, men har ändå Psykologens fulla uppmärksamhet och engagemang. Du skriver helt enkelt ner dina tankar och frågor på chatten och psykologen online ger direkt respons utifrån det.


Vissa av ställena jobbar med särskilda frågor, andra kan du prata med om vad som helst. Flera av dem kan du också kontakta om du oroar dig för någon du känner. Några hjälper även till med stödpersoner, gruppträffar och annat stöd.

Hos vissa är det experter som svarar, hos andra är det personer med egen erfarenhet. Om du som är under år behöver stöd är du välkommen att höra av dig för att få stöd från Bris. Hos oss får du stöd av en kurator. Det finns flera sätt att få kontakt med en Bris- kurator. Välj det sätt som känns bäst just dig.


För öppettider, information med mera, besök spes. Stödlinjen - hjälp vid spelproblem. Det kan du även få om du är orolig för någon annan som spelar om pengar.


Du kan ringa, chatta eller mejla. Det är gratis och du kan vara anonym. Testa nya chatt -klubben för speed-dating, flört eller lär känna nya människor. Dela bilder, skapa chattrum och prata fler.


Nu kan du chatta med ungdomsmottagningen Innehållet gäller Stockholms län. Nu finns det en app där du kan få råd och stöd från en kurator eller en barnmorska på en ungdomsmottagning, utan att behöva boka ett möte. Sedan i maj har Jensen gymnasium Södra i Stockholm tagit hjälp av en app, där elever som mår dåligt eller behöver någon att prata med kan chatta med utbildade kuratorer.


Den digitala kuratortjänsten har lockat andra elever än de som normalt besöker skolans egen kurator.

För att bli mer tillgängliga öppnar Ungdomsmottagningen en chatt som vänder sig till dig som är mellan och år. Ett exempel kan vara anonym. Gratis chatt , öppet varje kväll! Välkommen till Tilia-chatten.


Vi berättar inte vidare det du berättar för oss, om du inte själv vill det. Mer om hur det går till i chatten. Vi har öppet varje kväll, året om mellan 21:– 22:30.


Fördelar med terapi på nätet Fördelarna med terapi på nätet är många. Det mest självklara är att det är bekvämt och lätt att få tid med en terapeut eller med en psykolog på nätet. Forskning visar också att terapi på nätet i dom flesta fallen har samma effekt för patienten som att träffa terapeuten personligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg