onsdag 14 mars 2018

Hur tänker otrogna män

Tänker man på man att man sviker sin familj och barn? Eller tänker man bara med kuken och ta allt med en klackspark? Hur tänker ni otrogna män ? Alltså dem som vet om att mannen är upptagen).


Tycker det ligger ett ansvar på både mannen och kvinnan att inte skapa otrohet.

För det är inget roligt att upptäcka att ens partner fumlat runt med någon annan. Man måste vara för något ska hända. Jag tror kvinnan gillar att utmana för se om dom är tillräcklig lockande på köttmarknaden. Känner av en viss lust att berätta för frun vad som hänt.


Hur funkar den här sortens otrogna män egentligen? Fröken N PIGGE SVARAR: Enklare att inte berätta Tror att de ofta är ständiga återfallsförbrytare. Troligen mår han inte speciellt bra och det slutar oftast i kaos en dag när verkligheten kommer ikapp.


Och det räcker tydligen med att titta på oss.

Om en rymdzoolog skulle dimpa ner på jorden skulle han omedelbart konstatera att vi tillhör ett “något polygamt släkte”. Man kan börja känna sig missnöjd med det man har, och börja tänka mycket på det man tycker att man saknar. Och någon gång kanske du till och med har misstänkt att din älskling är otrogen , även om du inte riktigt vet varför du tror det. Men hur kan man egentligen veta det och vilka tecken ska man leta efter? Här kan du läsa om några tecken på att hen är otrogen.


Men det finns några tecken i hens kroppsspråk som kan visa om hen är otrogen. Hur vet man om ens partner är otrogen ? Men hur ser dessa tecken på att din partner är otrogen ut? Det kan vara mycket svårt att veta med fullständig säkerhet om det är fråga om otrohet , särskilt om din partner inte erkänner. Det är därför vi i dagens artikel vill vi sprida lite ljus över denna fråga och ge dig några tips och saker att hålla utkik efter för att ta reda på vad som verkligen pågår.


Ja så sant, det jag är mest arg på är hur kan man som mitt ex vara notoriskt otrogen och tro att det bara är att gå vidare, utan att tänka på hur det kändes för mig! Som jag tidigare skrivit har min sambo nu berättat att han har varit otrogen. Igår åkte han till henne igen medans jag sitter hemma med vår 2åriga son. Han döljer det inte ens längre utan berättar med glädje att det är henne han varit hos.


Oavsett vad – det finns inga ursäkter för att vara otrogen. Du är värd mycket mer och förtjänar att vara med någon som uppskattar varje minut han får vara med dig.

Läs även saker att tänka om tjejen som var otrogen med din partner. Tänk om det fanns något man kunde göra för att slippa gå runt och vara rädd för att bli utsatt för ett sådant svek. Vet ni va det finns faktiskt en hel del man kan tänka på för att stärka relationen och minska risken för att otroheten slår till.


Det var din partner som var otrogen mot dig. Du provocerade inte fram otrohet och förtjänade inte att bli bedragen – det är den otrogna som skulle handlat annorlunda, inte du. Det är lätt att klandra sig själv och känna sig rata men det ska man inte behöva göra. Min uppfattning är att man inte pratar om hur man ser på otrohet förrän det behövs. Förrän det dyker upp, om jag ska generalisera.


Det är vanligare att man utgår från att om vi träffar varandra, om vi börjar dejta och efter ett tag blir det vi, då träffar vi inte andra sedan. Men det kan också vara så att man är i ofas känslomässigt, med mycket tjafs eller tvärtom – tystnad. Testa om din partner är otrogen , bedrar dig, vänsterprasslar.


Idag är det mer allmänt accepterat att ha vänner av motsatt kön, och vi spenderar mer tid på jobbet än någonsin tidigare. Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Jag anser att det är att vara otrogen när man verbalt uppmanar till sexuella saker.


Linn Heed: Hur man definierar otrohet och vart gränserna går, kan bara var och en ta ställning till och jag personligen tycker att det är viktigt att just våga ta ställning. Lögnerna är till för att lura sig själv, som otrogen. Egentligen vet man nog. Stjäl inte andras liv! De kan börja omDe har rätt till ett val!


För mycket och långvariga lögner skadar den bedragne hårt, kanske för alltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg