tisdag 27 mars 2018

Lösögonfransar hm

Alltid låga priser på Zingland. Köp idag skickas imorgon! Spara pengar genom att shoppa exklusiva märken och fina produkter till billigare priser!


HM :s affärskoncept går ut på att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris på ett hållbart sätt. Ett par lösögonfransar går att använda flera gånger.

Förvara dem i förpackningen så behåller de formen men tvätta dem aldrig med vatten. Välkommen till HM Beauty Bar by Dashl på Sergels Torg! Vi har läckra lösögonfransar för alla tillfällen!


Skapa en dramatisk look till fest eller rama in ögonen extra till vardags. Se vårt utbud med märken som. Jag tycker att det är så himla snyggt med lösögonfransar , men jag får verkligen aldrig till det. Känns som om limmet aldrig fäster som det ska, trots att jag provat några olika sorter.


Eller tja, det sätter sig bra på fingrarna, men själva fransen släpper alltid i kanterna.

Jag använder lösögonfransar nästan varje helg och tycker att jag har blivit ganska bra på det även om jag självklart inte är i proffsklass utan snarare glad amatör. Jag minns första gången jag skulle försöka. Tänkte göra mig lite snygg innan jag skulle ner och jobba igår och splasha på lite lösögonfransar. Fick köpa ett par till Sussie förra helgen eftersom de har inte lösögonfransar på HM i Sthlm och blev så sugen på att köpa (ännu ett par) till mig själv. Tänkte kr, det är ju ingenting, ska inte ut.


Vackra magnetiska lösögonfransar som skapar längre och fylliga fransar på endast några sekunder tack vare fyra mikro magneter. Dessa fransar är perfekt för dig som enkelt vill förhöja din blick och skapa en fräsch look. Passar både till vardags och när du vill vara festfin!


Scarf är ju ett måste för en High School Darling, denna kommer från Withchick. Kort kjol i fejkmocka, givetvis med tjocka strumpbyxor under – HM. Lösögonfransar från Kicks. En perfekt storlek på väska och i finaste blå färgen, Kate Spade.


HM Beauty Sakura Cream Lip Colour När HM lanserades förra året var Sakura det första jag satte ögonen på. Det är ett krämigt läppstift och så rosa det kan bli. Har köpt lösögonfransar från HM och skulle ta på mig dem häromveckan när jag var bortbjuden. Men fick inte dit dem!


Tog på klister och försökte sätta dem så nära franskanten som möjligt men det blev bara fel.

Gav upp med en suck och la på extra mascara istället. Nån som brukar använda lösögonfransar som kan hjälpa mig med. Förutom det stora utbudet av kläder kan HM erbjuda smink, krämer, lösögonfransar , väskor, skor, stövlar, heminredning, dekoration och mycket annat. Ansvarstänk hos HM På hm.


De menar att för dem är hållbarhet ingen trend - snarare ett måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg