tisdag 27 mars 2018

Mål 2 lyssna

Utgivet av Folkuniversitetets. Mål fortsätter på webben! Här finns extramaterial som filmer, självrättande webbövningar och många ljudfiler. Han är en sån konstmakare, MagnusVi satte oss ner med Åge Hareide och lät honom berätta om ett av föreningens mest spektakulära mål under de här åren.


Han tar oss igenom förberedelserna inför den.

Alla radioströmmar och radiostationer på ett ställe. Upptäck dem online nu. Texten går att lyssna på. Skickas inom -vardagar. Enskilt eller i helklass?


Du avgör själv hur intalningarna på cd och uppgifterna ska användas. SFIpodd : Samtal och tal. Denna vecka pratar vi om det stängda transferfönstret och hur lagen har agerat dessutom om den senaste omgången.

Ett jävla mål var det. Några typiska drag för östsvenska mål : Ordet ”skulle” blir gärna ”sku”. Lyssna på Vilket jävla mål ! D i början av ord blir gärna T, Där uttalas Tär. Sista bokstaven i ord försvinner gärna.


Tror blir tro, inte blir int, har blir ha, hade blir hadd osv, Båda bokstäverna i DJ, GJ, LJ uttalas ydligt i ord som djur, gjorde, ljus osv. Varför är det viktigt med mål ? Hur definierar man dessa på bästa sätt? Lektionsförslag steg : Upprepa innehållet i lektionsförslag steg under en tid. Hur länge beror på elevernas ålder.


Tekniken fungerar lika bra oavsett ämne och ger alla elever en möjlighet att tillgodogöra sig innehållet. I LIKE RADIO r radiostationer i en och samma app. I nätordboken Islex kan elever slå upp isländska ord och få dem översatta till svenska, bokmål, nynorska, danska och färöiska.


De kan också lyssna hur isländska ord uttalas. Gy) Ordboken Islex på webbplatsen Arni Magnusson-institutet för isländska studier. Språkkurs på isländska.


I programmet skall även redovisas den nationella medfinansiering som krävs.

Här hittar du läroplanen och kursplanen för svenska för invandrare, samt övergripande information om undervisningen i svenska för invandrare. Med en stark musikblandning och. Därför sparas en så kallad cookie på din dator.


För att kunna göra 8sidor. Vi kan inte se vem du är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg