torsdag 29 mars 2018

Behandlingshem psykiatri stockholm

Behandlingshem psykiatri stockholm

Behandlingshem för missbruk och beroende. Se vårt rehabiliteringsprogram här! Kontakt Oss redan idag. Rehabiliteringen pågår i dagar. Max åtta klienter åt gången.


Ta ditt första steg, ring oss så kan vi prata om saken. Välkommen till vuxenpsykiatrin i Stockholms län. Vi erbjuder hjälp och stöd till dig som har psykiska problem och dina närstående. På den här webbplatsen.


Här hittar du mottagningar i Stockholms län där du som mår dåligt psykiskt eller har ett beroende kan söka råd och hjälp utan remiss från läkare. Du kan klicka in dig på de olika mottagningarna och se hur du kan kontakta dem. Inom Magelungen Utveckling finns två behandlingshem , ett i Svedmyra och ett i Farsta. Vi kan även göra utredningar.


På våra behandlingshem skapar ungdomar och vuxna ett sammanhang där man får möjlighet att stärka sin egen förmåga och självkänsla. Vid frågor, vänligen kontakta enhetschef. Boendet på ett behandlingshem för psykiskt funktionshindrade kan antingen vara temporärt eller en mer långsiktig lösning. Det är socialnämnden i den kommun individen bor i som kan besluta om vården. I vissa fall kan även psykiatrin besluta om att ett behandlingshem är ett gott vårdalternativ.


ADH autismspektrum och kognitiva funktionsnedsättningar. Vi är ett behandlingshem på Gålö utanför Stockholm som är specialiserade på evidensbaserade psykologinsatser för unga pojkar med psykosociala problem och psykisk ohälsa Vi möter ungdomar med långvariga sociala och psykiska utmaningar och kan genom vår multiprofessionella teammodell erbjuda både kvalificerade sociala insatser liksom utredning och KBT-behandling med hög intensitet. Karolinska institutet och Stock-holms läns sjukvårdsområde Pontus Strålin, med.


Ringshyttans behandlingshem är en verksamhet som erbjuder plats för åtta unga kvinnor. Huset har tidigare varit en Disponentvilla och har därför många rum och generösa utrymmen. I Stockholm har vi två behandlingshem som erbjuder kvalificerade behandlingsinsatser i dygnet-runt omsorg.


Dagverksamheter med skola. Vi erbjuder strukturerad behandling med integrerad grundskola för barn och ungdomar, sju grupper av olika storlek och åldersgrupper. Det kan handla om missbruk, ångest, självskadebeteenden, ibland i kombination med till exempel en psykisk funktionsnedsättning.


Vår 50-åriga erfarenhet kombinerat med evidensbaserade behandlingsmetoder ger oss goda förutsättningar till att uppnå resultat. Aleris är ett privat vårdföretag som erbjuder tjänster inom diagnostik och sjukvård. Våra specialister tar emot från Ystad i söder till Umeå i norr. Krica erbjuder tjänster för behandling av psykisk sjukdom till ungdomar.


Vi har behandlingshem i Stockholm för behandling av ungdomar. Micasa Fastigheters startsida Micasa är ett kommunalägt fastighetsbolag i Stockholm som har hand om stadens omsorgsfastigheter Utöver det har vi en del studentlägenheter, lokaler och lägenheter för. Avenbokens behandlingshem är ett av Malmö stads HVB-hem för vuxna missbrukare och just nu befinner vi oss i. HVB-hem för unga kvinnor – år med olika sociala och psykiatriska problem som ätstörningar, personlighetsstörningar, självskadebeteende, ångeststörningar och övergreppsproblematik. Vi tar även emot unga kvinnor med neuropsykiatriska diagnoser.


Behandlingshem psykiatri stockholm

Psykologi och psykiatri 0. Schedevi erbjuder stöd och omvårdnad för vuxna personer med psykiskt funktionshinder och vi är särskilt inriktade mot de personer som har ett komplext behov. Viksjö Gård är ett anrikt behandlingshem för ungdomar med psykiska och sociala problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg