tisdag 20 mars 2018

Saker att göra med kompisar

Vi förhandlar så att du slipper. Read saker du kan göra med din kompis from the story Saker att leva för by Septemberbarn with 88reads. Skriv en lista med saker du ska göra innan du dör och försök göra dem. Lyssna på Nyan Cat tills du får ont i huvudet. Tyck synd om dig själv för att du har ont i huvudet.


Irritera dina föräldrar.

Umgås med dina husdjur, om du har några. Sommartider kan vara en knaper tid rent ekonomiskt, och utan något att göra kan det bli tråkigt. Vi har sammanställt en lista med grymma saker som du antingen kan göra själv eller tillsammans med dina vänner, och det bästa av allt är att alla saker är helt gratis! Gör en singel-bingo över sommaren Är ni båda singlar? Skriv upp en lista med saker som ni vill hinna göra innan sommaren är över.


Exempelvis som att smsa din crush, hångla med någon eller ge ditt nummer till någon du tycker är snygg. Sätt tillsammans ut poäng för hur mycket varje aktivitet är värd. Gör du det tillsammans med din kompis , kanske hen blir totalförälskad i något plagg som du för länge sedan slutade använda, och säkert finns det liknande fynd att göra hos den andra.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Så om det är tomt på kontot borde ni göra något av det här. Lista med gratis aktiviteter: 1. Läs igenom tidningarna. Ha en mysig dag när ni passar på att läsa alla tidningar som bara ligger på hög. Ta med dina vänner till Hamburgerprinsen och njut av en grym burgare och en kall öl.


Restaurangen hittar du i Sundbyberg. Här bokar du med procent rabatt. Gör ett yoga-pass hemma med Yoga With Adriene. Välj själv hur tufft eller lugnt du vill att passet ska vara.


Eller själv för den delen. Utforska platser du inte har varit på innan. Ordna brunch hemma hos dig eller en kompis. Gör pannkakor, äggröra, kaffe och allt annat ni tycker är gott. Vi älskar ju att göra härliga saker tillsammans med våra favoritpersoner i hela världen.


Det är vi är i 20-årsåldern som vi har mest tid för våra vänner, innan vuxenlivet kommer som ett brev på posten. Ta vara på dina vänner och lev livet till det fulla!

Här är saker alla vänner någon gång borde göra tillsammans. Tips på idéer till saker att göra när du har tråkigt! Tänk dig följande scenario: din kompis ”Erika” brukar hänga vid ditt skrivbord en hel del, fråga samma frågor om och om igen och framförallt – klagar en hel del.


Vi har listat 1saker att göra ensam – eller med en kompis i sommar. När ni var kollegor kände du inte att det var så mycket du kunde göra , utan att nicka och försöka hjälpa henne så mycket som möjligt. Du kanske är rädd att säga eller göra fel saker , eller tänker att personen vill vara i fred.


Det kan kännas svårt att stötta någon som mår dåligt. Har några kompisar som jag idrottar mycket med. Att hitta på saker ihop är inte svårt om man bara lägger manken till.


Rita in dina kompisar. Bestäm dig för en särskild pose som du ska göra på varenda bild resten av sommaren. Få de du känner att göra likadant, fast med egna poser.


Ta en bild på exakt samma plats (till exempel ut genom ditt fönster) varje dag hela sommaren. Vi är båda år, äventyrliga och gör gärna lite udda saker. Du som har koll, vad kan två tonåringar hitta på för roligt under ett par dagar i Stockholm som är lite utöver det vanliga. NOVA MILLER: ”Ta det lugnt och lev i nuet!


Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara vara ledig. Roliga saker man kan göra hemma med kompisar Relationer och samlevnad:. Då får ni en extra sak att göra på köpet. Plus ett litet minne för er att behålla.


Bifoga ett brev där du hintar om att de ska betala för konstverket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg