onsdag 9 september 2020

Veckans affärer

Varje person intervjuas om allt från uppväxt och drivkrafter till jämställdhet och erfarenheter. Nyheter och analyser om börsen, aktier, kapital och. Få de senaste trenderna och. Läget i finansbranschen: En tom. Högkonjunkturen är över konstaterade Konjunkturinstitutet nyligen.


Vissa delar av tidningens verksamhet kommer tas över av Dagens industri.

Det enda vi vet om morgondagens affärer är att de förändras. Vi porträtterar personerna som visar vägen, beskriver trenderna som utmanar rådande affärsmodeller och fångar idéerna och ämnena som upprör och berör. Näringslivstidningen Norrbottens affärer ges ut av Norrbottens media, som äger tidningarna Norrbottens-Kuriren, NSD och Extra Luleå, Boden och Malmfälten.


Vi finns till för dig som har en ledande position i företag i hela landet som vill växa och utvecklas. Sveriges största och vassaste affärsmagasin. Följ ämnet för att uppdatera dig i. Luleå Du som prenumererar på vårt nyhetsbrev finns med i Affärer i norrs adresslista.


Du kan när som helst avbeställa brevet och tas då bort från listan. Du som läser Affärer i norr på webben kan blockera cookies i din webbläsare.

Läs mer om Affärer i norr och GDPR här. Men också inträngande reportage och öppenhjärtiga intervjuer med näringslivets tungviktare. Bonnier Business Media hjälper dig att genom kunskap, inspiration, granskning och nätverk bli klokare och fatta smartare affärsmässiga beslut varje dag. Idrottens Affärer är en nättidning om sponsring, arena,spelartransfers, nya arenor, idrottspolitik, spel, tv, event. Välkommen till Matdax!


Idag finns vi i Hagsätra, Högdalen och Hökarängen. För att annonserna ska synas på både sajten och i mobilen, måste ni leverera material för både desktop och mobil, då vår sajt är responsiv. Du hittar det senaste numret eller inspireras från äldre utgåvor i vårt gedigna arkiv. Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. Kolla vilken vecka det är och räkna om datum till veckonummer på Veckonr.


Hur han kläckte idén på McDonalds och idag är ledande på den nordiska marknaden. Veckans Fokus Dödlig affär. We give them stories, analysis and background behind the events that affect their business, nationally and internationally.


Se detaljerad data kombinerat med ålder- och könsfördelning. Tidningen som för ett par år sedan hade ett 20-tal reportrar har nu bara några enstaka kvar. I somras, under Almedalsveckan, lanserade vi vårt nya initiativ Shoppa Lagom. Ett initiativ som inte på något sätt gått obemärkt förbi.


Det är en av mina favorittidningar för inspiration så vill ni boosta er inför veckan köp ett ex!

Det blev ett fint porträtt. Under många år delade man ut innovationspriset Guldkuggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg