torsdag 3 september 2020

Vad tycker män är attraktivt hos kvinnor

Uppseendeväckande är att kvinnor tycker tvärt om. En leende man uppfattas som mindre attraktiv – helst ska han inte visa några känslor och vara stark och attraktiv. Läs också: Så doftar parfymen som gör dig oemotståndlig.


Ett välsminkat ansikte uppfattas INTE som mer attraktivt , visar studier vid Bangor University. Män är mer ”visuella” än kvinnor. Detta tack vare den evolutionära programmeringen. Vissa kvinnor följer en specifik modetrend och inser inte att det kan bli tråkigt i betraktarens ögon. Många män tycker att en attraktiv kvinna är en som är unik och har sin egen stil – som inte låter sig svepas iväg av modetrender.


Allt hos en kvinna är så klart attraktivt och fint och ingen annan människa behöver bekräfta det. Men i dag har vi oavsett detta samlat de mest otippade sakerna som killar faller pladaskt för hos just kvinnor som vi inte hade en aning om. Det finns så klart saker som alla män tycker är attraktivt hos kvinnor , men det finns också lite andra fysiska egenskaper som enligt forskning är lika viktigt. Dessa egenskaper är nog ingenting man ens tänkt på tidigare, men tydligen så är det väldigt viktigt i ett val av en potentiell partner.


Vad tycker du är den sexigaste kroppsdelen på män i allmänhet och din egen i synnerhet? Den brittiska webbsajten askmen. Kvinnor gillar män som har jobb där de räddar andra, som polis, brandman eller läkare. Jobben tyder på att du är maskulin och kan rädda din kvinna om det skulle behövas.


Detta tycker många kvinnor är väldigt attraktivt. Romantisk: Kvinnor vill känna sig speciella, och en man som är romantiskt på rätt sätt och från hjärtat. Humor är förvisso subjektivt, men att dra halvdana skämt kommer aldrig att fungera när du är på dejt.


Vad tycker män är attraktivt hos kvinnor

Var ren och lukta fräscht. En sexig kvinna är en kvinna som signalerar att hon gillar sex. Sådana kvinnor märks alltid. Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. Vad tycker kvinnor är attraktivt hos en man ? Om du luktar svett är.


Vilka saker gör män mer attraktiva för kvinnor ? Här går vi igenom olika saker som tjejer tycker om hos killar som INTE är relaterade till utseendet. Lukten kan också påverka hur attraktiv en kvinna tycker att en man är. En grupp brittiska forskare lät nyligen unga kvinnor bedöma utseendet hos män på bröstbilder. Fokus kvinna är inte fel alls egentligen, vi män har så mycket svårare för koppling känsla-uttryck. När någon du tycker om säger ditt namn är det ganska härligt – eller hur?


Vad tycker män är attraktivt hos kvinnor

Läs även saker killar gör som tjejer tycker är sjukt avtändande. Om en tjej är smartare än honom. Visst älskar man när killar kan erkänna att de attraheras av smarta tjejer – som till och med är smartare än de själva? Men de flesta män har inga problem med kvinnor som är kapabla att stå på egna ben och som väljer en man av ren kärlek och passion och inte baserat på behov.


Jag vill påstå att de flesta män tvärtemot tycker det är attraktivt med en kvinna som vet vad hon vill och också vet hur hon ska se till att få det hon vill ha. Vad killar och män generellt tycker är attraktivt har jag ingen aning om, och jag bryr mig inte heller. Jag kan bara svara för mig själv. Om man bortser från vissa fysiska företräden som jag finner tilltalande, uppskattar jag storligen när kvinnor är intelligenta, verbala, kreativa, företagsamma, självständiga, oberoende, okonventionella, holistiska och kompletta som människor.


Vad tycker män är attraktivt hos kvinnor

Flera studier visar att kvinnor är mer attraherade av män som får dem att skratta. I en studie så bad en psykolog männen att skämta med sina vänner när de satt i närheten av en tjej. Och det visade sig att de män som skämtade hade större chans att få ett nummer av tjejen än de som inte skämtade.


En användare på forumet Reddit har ställt en fråga, som har fått hundratals män att reagera. Vad är det värsta som kvinnor gör, som de tror är sexigt, men som egentligen är precis raka motsatsen? Lyder frågan, som har gett enormt många intressanta svar.


Skillnaderna är små mellan vad män i olika län gillar mest, men den tydligaste skillnaden är att män i Örebro län i högre grad tycker att ögonen är sexigast. Armar, axlar eller fötter tycker ingen i undersökningen är det sexigaste hos en kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg