tisdag 22 september 2020

Ungdomsmottagning malmö

Ungdomsmottagningen Malmö. Vi finns för dig från år till den dag du fyller år. Besöket kostar inget och vi som arbetar här har tystnadsplikt.


Om du har legitimation eller pass, ber vi dig ta med detta vid ditt besök. UMO är en webbplats för alla som är mellan och år. Mottagningen ligger på Kattsundsgatan 2 tr,.

Baserat på de populäraste sökningarna inom ungdomsmottagning preventivmedelsrådgivning, preventivmedel, preventivmedelsrådgivning, ungdomsmottagning , preventivmedel, och preventivmedelsrådgivning. Tror du att du är gravid? Tycker du att något i livet känns svårt? Boka tid via besök, telefon eller nätet. Du kan även besöka UM Skåne online, vår digitala ungdomsmottagning.


Till oss kommer barn och unga som ännu inte har fyllt år som blivit akut sjuka eller råkat ut för en allvarlig olycka eller skada. Om du tror att ditt barn har skador i skelett och leder, ska ni istället söka vård på akutmottagningen för vuxna i Malmö. Du kan gå till en ungdomsmottagning om du har frågor om kroppen, sex eller preventivmedel.

Du kan också gå dit om du mår dåligt och behöver någon att prata med. Vi ingår i vårdvalet vilket innebär att du som är från Skåne själv kan välja var du vill bli undersökt och behandlad för de flesta hud- och könssjukdomar. Här kan du läsa mer om vårdvalet. Ring 1vid livshotande tillstånd. Enhetschef till vårdcentralen Sorgenfrimottagningen i Malmö Vårdcentralen Sorgenfrimottagningen är en välfungerande vårdcentral med brett primärvårdsutbud i centrala Malmö.


Populära sökningar Profylaxkurs Gynekolog Preventivmedel Gravid Läkare: spec. Till oss kommer du som är år eller äldre, om du har blivit akut sjuk eller varit med om en olycka eller skada. Om Barn- och ungdomsmottagning akut Malmö.


Gynekologer i Malmö Totalt i Malmö finns det gynekologer som driver privat verksamhet och många av dessa gynekologer har lång erfarenhet av gynekologi. Ofta kan det vara svårt att hitta den gynekolog som man trivs bäst med i Malmö och priserna kan även variera. Har du akuta medicinska problem som inte kan vänta tills din vårdcentral öppnar?


Ring oss, eller din vårdcentral så kopplas du vidare, för en medicinsk bedömning. Skånes största ungdomsmottagning har invigts i Malmö. Det finns också ett familjecafé. I Malmö finns totalt nio öppna förskolor, varav sex stycken tillhör våra familjecentraler. Verksamhetsbeskrivningen för Integrerad Närpsykiatri Malmö AB : Bolaget ska bedriva psykiatrisk öppenvår psykologisk behandling samt utbildning, handledning och forskning i anslutning därtill samt bedriva därmed förenlig verksamhet.


C vill bygga ut mobila ungdomsmottagningar.

Centern vill satsa miljoner på att utveckla mobila ungdomsmottagningar för psykisk ohälsa. Unga personer som bor på landsbygden ska inte ha sämre förutsättningar att få hjälp i ti säger Centerledaren Annie Lööf till TT. Till ungdomsmottagning kan du komma och vara anonym. Alla som arbetar på ungdomsmottagningen, läkare, kuratorer, psykologer och barnmorskor har även tystnadsplikt enligt lagen. Det betyder att de inte får berätta vidare något du säger eller om de undersökningar du gjort.


Nu söker vi dig som är barnmorska till vårt team på ungdomsmottagningen i Malmö ! Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innefatta rådgivningssamtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg