tisdag 1 september 2020

Vacker dikt om livet

Du lilla blomma med färg och liv När jag ser dig, vet jag att det är sommar. Hans vingar så vackra och ljusa. Behöver du förslag för dikter om livet ? Då har du kommit till rätt ställe.


Vi har samlat flera fina dikter om livet. Skicka blommor – Här hittar du bra erbjudanden.

Dikter om livet – Dikt av 9. Allt är inte sockersött. Det är ju trotts allt en vacker växt. Hälsningstexter till sista avskedet, begravningsdikter till sorg, vackra verser och rim till begravningen, minnesverser vid dödsfall, textförslag till begravningsannonser, minnesverser till dödsannonser, minnesverser vid begravningen, minnesverser för begravningen och minnesor dikt om sorg, dikt om döden, dikter sorg dö deltar i. Vals för livet Att minnas sitt liv som en saga, berättad bland vänner och fränder, all barndomens solljusa lycka.


Citat om meningen med livet. Samtidigt är den sorglig, den får mig att tänka på hur fort tiden går, hur kort livet på jorden egentligen är. Det gäller verkligen att ta tillvara på tiden, och att leva sitt liv som man själv vill för åren går otroligt fort.


Ni är den vackraste gåva jag.

Låt inte stress och oro styra ditt liv. Njut dagen och läs någon dikter. Den börjar så här: Den som finge sticka från gumgnäll och köld. Men nä: man är för hämmad! En vacker dikt om kärlek och livet tillsammans kan med fördel användas på flera sätt under ett bröllop.


Kanske vill ni läsa något för varandra under vigseln eller vill ni kanske att vigselförrättaren eller prästen läser en vacker bröllopsdikt som stämmer in bra på ert liv tillsammans? Om man bryter ner citatet till sin simplaste form så betyder det att man ska leva livet medan det sker och inte planlägga sitt liv på förhand. Eller som i en annan berömd form – Carpe Diem. Vi kan alla lära oss någonting från de många citat som hittas, och jag uppmanar alla att titta igenom några citat varendaste dag.


Hjärtat nu sin vila fått. Livets dag till afton gått. Ditt goda hjärta och glada lynne, hos oss skall leva i tacksamt minne. I världen är du bara någon, för någon är du hela världen. Tack för vad du givit, tack för vad du var.


I takt med att sekulariseringen fortskridit i samhället tror jag att dikter som denna ovan har hjälpt människor att sätta ord på sin förundran och sina frågor inför livets gåtor. På grund av upphovsmannarättsliga skäl har vi varit tvungna att ta bort verser och dikter förutom nedanstående där författarna givit sitt tillstånd. Denna dikt är hämta med tillstån ur boken ”Sakna dikter ur sorgen” av Ewa Åkerlind.


Definitionen på en vacker kvinna är en som älskar mig. Jag får alltid tårar i ögonen utav den här dikten.

Ett liv utan kärlek är som ett år utan sommar. Swedish Proverb Hemligheten om hälsa för både sinnet och kroppen är inte att sörja för vad som har hänt, oroa sej för framtiden eller att förvänta sig problem, men att leva i nuet, vis och ärlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg