tisdag 8 september 2020

Uppsala kbt mottagning drottninggatan 7

Landstingssubventionerat. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Uppsala kbt mottagning drottninggatan 7

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


En podcast som vill utmana människors bild av psykiska sjukdomar. Uppsala KBT - mottagning erbjuder Kognitiv beteendeterapi till barn, ungdomar, vuxna och par. Vi arbetar med behandling av vanliga problemområden som depression, ångest, stressrelaterad ohälsa, ätstörningar m. Vi erbjuder också handledning och utbildning inom KBT och ACT. Här erbjuder vi kognitiv beteendeterapi ( KBT ) till vuxna, barn och till par. Vanliga problem som vi arbetar med är depression, utmattning, stress, ångest, sömn.


Mottagningen ligger i centrala Uppsala. För dig som bor i stan så tar du dig lätt till mottagningen med buss eller cykel. Vid en första kontakt med oss per telefon eller e-post frågar vi om anledningen till att du hör av dig. Cecilia Arlinger Karlsson. Inom KBT anser man inte att problemet finns inuti individen utan problem uppstår i interaktionen mellan individen och miljön (dvs livet).


En viktig del i KBT blir därför att analysera problemet genom att titta på vilka tankar, känslor och beteenden som uppstår i specifika situationer i vardagen. Detta görs genom sk situationsanalyser. Jag finns på Uppsala KBT mottagning , Drottninggatan 1A i Uppsala.


Arbetar med all typ av psykiatrisk och psykologisk ohälsa, numera i privat mottagning. Specialistområden: KBT och DBT ( Dialektisk beteendeterapi). Psykolog Drottninggatan - kristerapi, medlem i rpc, riksföreningen psykoterapicentrum, beteendeterapi, mottagning , psykoterapi vid tandvårdsrädsla, parsamtal.


KBT Uppsala är ett företag som erbjuder utbildning, handledning och psykoterapi. Allt utifrån ett kognitivt beteendeterapeutiskt ( KBT ) perspektiv. Vi är en grupp psykoterapeuter som driver en mottagning tillsammans sedan flera år. Vi finns på Drottninggatan i centrala Uppsala.


Hos oss arbetar över 1leg. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss. God Jul och Gott Nytt År från Uppsala KBT-mottagning ! Det är en mycket trevlig arbetsplats med liv, rörelse och gemensamt engagemang i allt som berör inredning och att få våra stora lokaler att fungera.


Kristina Robertsson HR-specialist. Tillsammans jobbar vi med din. Företaget drivs av Kristofer Zetterqvist som är legitimerad psykolog, legitimerad psykoterapeut och utbildad handledare i KBT.


Uppsala kbt mottagning drottninggatan 7

Zetterqvist Psykologtjänst har sin mottagning i Uppsala men tar även uppdrag på andra orter i landet. Om vi bedömer att vi inte kan ta emot personen på vår mottagning har vi möjlighet att rekommendera andra vårdgivare. Inom ramen för psykologmottagningen finns två psykoterapeutiska inriktningar representerade, psykodynamisk terapi och kognitiv beteendeterapi ( KBT ).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg