onsdag 1 juli 2020

Ungdomsmottagningen gottsunda

Gottsunda Centrum, Valthornsvägen 3B, plan Uppsala. Andra har även tittat p. På ungdomsmottagningen kan du få hjälp med många olika saker. Det här är några exempel på sånt mottagningen kan hjälpa dig med. Frågor om sex och skydd mot graviditet och könssjukdomar. Test för könssjukdomar eller graviditetstest.


Om du mår dåligt och behöver någon att prata med. Ta rulltrappan en våning upp eller ingång Valthornsvägen 3B där hiss finns. Barnmorskorna ger bland annat råd om preventivmedel, graviditetstest, könssjukdomar, droger och alkohol.


Ungdomsmottagningen är öppen både för killar och för tjejer, men de flesta ungdomsmottagningar har även öppettider bara för killar. Det kallas för killmottagning. I vissa fall är det manlig personal som arbetar på killmottagningen, eftersom vissa kan tycka att det känns mer bekvämt att prata med en manlig barnmorska, kurator eller läkare. Vi producerar och arrangerar professionella teater- och dansföreställningar för barn och ungdomar som kompletteras med pedagogiskt material och workshops. Kontakta Uppsala ungdomsjour.


Vi hänvisar dig till rätt område när du ringer. Sedan i måndags har dessa för första gången en egen ungdomsmottagning att vända sig till. Du kan också komma till oss om du har frågor om kroppen, om sex och relationer eller om du behöver en vuxen att prata med.


Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort. Här kan du boka tid till barnmorska för frågor om preventivmedel, könssjukdomar, graviditetstest och sexfrågor. Några patienter tror att vi redan har flyttat, men så är det inte. Det enda undantaget är ungdomsmottagningen , som är stängd över sommaren.


Ungdomsmottagningen gottsunda

Hur länge evakueringen kommer att pågå är ännu oklart, men gissningsvis minst ett år. Tonårstiden är ofta en tuff tid. Där finns möjlighet att läsa en utbildning och få extra stöd i dina studier.


I Donald Trumps värld verkar miljömedvetenhet inte stå högt upp på önskelistan. Kritik mot global uppvärmning och kretsloppstänk har fått en ordentlig skjuts efter att den republikanska företagsledaren svor amerikanska presidenteden. Har bara fått positiva kommentarer ang.


Vet att även besökarna uppskattade det otroligt mkt! Vilka är vi som svarar i chatten? Området är prioriterat för utveckling i och med sitt goda strategiska läge intill Roslagsbanans station.


Försörjningsstö äldreomsorg, funktionsnedsättning, god man, rättigheter för minoriteter med mera. Region Uppsala arbetar med hälso- och sjukvår kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Det innebär att samordna och tillsammans med många andra aktörer. GynHälsan är en privat gynekologmottagning som är öppen för kvinnor i alla åldrar, män är välkomna för test av klamydia och gonorré.


Ungdomsmottagningen gottsunda

Här driver familjeläkarna vårdcentral för att ge er patienter bästa möjliga vår vi vill erbjuda medicinsk kompetens med det nära och personliga mötet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg