måndag 20 juli 2020

Vad får killar att falla

Hur får man en kille att falla för en. Ja, det är svårt att försöka slappna av och vara sig själv utan att bli awkward och börja säga konstiga saker när man har en crush på någon, men försökförsökförsök. När din crush känner att du är en skön person att hänga med som hen känner sig bekväm med kommer hen garanterat vilja hänga med dig ännu mer.


Därför fungerar det: Först och främst kommer han förmodligen att bli väldigt lättad och nöjd över att du inte skrattar ut honom eller ännu värre, ignorerar honom helt. Och kan du göra ett internt skämt av att vända hans replik och få honom att skratta kommer han att älska dig från första stund.

Här är saker killar gör som är riktigt charmigt och som får oss att gilla han ännu mer. Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s. Oavsett vad du har hört, inse att killar verkligen kan vara bara vänner med andra tjejer. Vissa kvinnor kan bli riktigt svartsjuka utan anledning.


Det är viktigt för oss att veta att dessa relationer kan existerar med det motsatta könet. Gör inte dig själv galen på grund av dem. Du som kille som har ett moget beteende har större chans att få tjejer efter er än killar som knullar runt och får tjejer att gå med på sex genom manipulering.


Rätt kyss kan få en tjej att bli svag för dig.

Många killar är så mesiga som bara ger puss på munnen eller föredrar att hångla på det vanliga sättet. Har det någon gång hänt dig att du fått en tjejs nummer och hon sen inte svarat när du ringt? Läs vidare för att lära dig en teknik som får tjejen att jaga dig och gör att du inte längre kommer behöva oroa dig ifall du fått rätt nummer eller ej.


Tekniken jag pratar om kallas kvalificering. Folk gillar när människor är trevliga, roliga och coola. När de är runt personer som får dem att må bra, helt enkelt.


Det är därför även viktigt att du är självsäker. Människor med dålig självkänsla har nämligen mindre intimitet men mer bråk i sina förhållanden. En person som verkligen visar att han är intresserad av vad vi har att säga, är själv sjukt intressant. Killar som inte går hem hos våra vänner, går inte hem hos oss.


Därför är det extra pirrigt när killen är väldigt trevlig mot tjejkompisarna. Läs vidare på den här sidan för att få reda på vad vi tror att killar gillar och hur man ska få just den kille man är intresserad av. Har du hittat en person du tycker verkar fantastisk men vet inte riktigt hur du ska få hen på fall ? Killar fungerar ganska likt tjejer och det viktigaste när man vill få en kille på fall är att man inte kväver honom. Här kommer ett par tips för bättre lycka i dejtandet.


Man behöver hålla en balans mellan att visa sig vara intresserad och samtidigt lite avhållande så att man bjuder in killen till att ta initiativ.

Till exempel om din partner ser arg ut, men säger att han inte är det, så behöver det inte bero på dig – utan något som hänt tidigare under dagen. Det är bra att lära sig att du inte är världens mittpunkt. Var tydlig i dina egna signaler, det gör att ni slipper missförstån säger Henrik Fexeus. Har du någon på gång men är osäker på hur du ska få dejten på fall ? Lyssna på våra knep för hur du ska få henne eller honom att upptäcka hur fantastisk du faktiskt är… Det finns trots allt några väl beprövade sätt som ökar dina chanser att fånga även den mest svårflörtade.


Knepen nedan är väl värda att testa. Allt du behöver är tålamo en nypa panache och den perfekta balansen av kärlek och spelar svårt att få. Dessa tio tips om hur man får en man att bli kär i dig kan definitivt hjälpa dig att arbeta med din magi och göra kille du gillar att falla för dig, så länge du läser tecknen och gör rätt drag.


Att alla mår bra av en liten egoboost ibland låter säkert självklart, men ibland kan man behöva påminnas om att faktiskt uttala de där fyra orden till sin partner. För även om det står klart för dig att din kille är snyggast i hela världen, behöver han då och då få höra det från dig. I mitt senast förhållande så räckte det att ligga bredvi kramas eller vad som helst. Grunden var nog att vi var riktigt trygga, och det kändes inte fel om man alltid fick stånd. I mitt fall så betyder det inte alltid att man vill hoppa isäng, det är kroppen som reagerar.


Bara det faktum att du 1) kom ihåg hennes födelsedag och 2) gav henne en gåva får dig att sticka ut som en söt kille i hennes sinne. Ta täten i din uppvaktning. Till exempel ta initiativ till datum, besluta vad ni ska göra under dagen och besluta när man ska avsluta dagen. Lika lite som en kille kan få dig att bli kär i honom. Det du kan försöka få är att få en kille intresserad och utan intresse brukar det inte kunna bli någon kärlek.


Du kan inte påverka vad han känner på det sättet. Jag tolkar dock situationen du beskrivit ovan som att.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg