tisdag 30 juni 2020

Tvätta tak pris

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. Jämför pris på produkter och återförsäljare inom renovering och bygg. Efter avslutad behandling är taket “nollat”, dvs det tar det lika lång tid för ny påväxt att återvända, som på ett nytt tak.


Vid detta moment så tar vi även och målar taket med samma teknik och färg som flera stora tillverkare av takpannor. Vi tvättar ditt tak med lämplig metod till fast pris. Det finns olika metoder och varje metod har sina fördelar och nackdelar. Varför tvättar man taket ?

Den vanligaste orsaken att tvätta taket är kanske av estetiska skäl, smuts leder normalt ej till skador. Taktvätt – det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Dubblera livslängden på hustak med takvård från LA Takvård.


Hustvättarna rengör takpannor och tvättar bort alger, mossa, lav och annan typ av påväxt på ditt tak. Taktvätt är en av våra populäraste tjänster tillsammans med vår fasadtvätt. För de som har tagit bort mossa på sitt tak , rekommenderar vi att man genomför en takmålning. Vi börjar alltid med en kontroll av takets skick, skulle taket vara i så dåligt skick att det ej går att tvätta eller behandla avbryter vi och kontaktar kunden.


Ni betalar då ingenting. Det är inte ofta det händer men man måste vara medveten om att alla tak inte är i tillräckligt bra skick för en rengöring. Innan arbetet påbörjas gör vi en riskanalys och en kontroll av ditt tak.


Om taket är i sådant skick att det inte går att tvätta makulerar vi beställningen. Du betalar då ingenting. Det är sällan detta sker, men det är ändå viktigt att veta att alla tak ej är lämpliga att rengöra eller behandla. Dags att se över ditt tak ? Då är det dags att kontakta oss för att höra hur du kan förnya ditt tak. Att renovera taket ökar både livslängden på taket och priset på huset.


Vi utför alltid kostnadsfri inspektioner så tveka inte att kontakta oss för mer information. Taket som helhet består av olika delar, och de är gjorda för att verka i samklang.

Takpannans funktion är att skydda taket mot vädrets makter, och det som takpannan inte klarar ska pappen säkra upp. Har du möjlighet får du göra ROT-avdrag för taktvätten. Priserna på taktvätt varierar över landet och med hur stort och hur smutsigt taket är. Hur många timmar det tar att lägga taket varierar mycket beroende på storlek och typ av tak. Att det kan ta allt ifrån en halvtimme till två-tre timmar per kvadratmeter tak är inom normalgränsen.


Vill man vara på den säkra sidan kan man alltid avtala om ett fast pris för sin takomläggning. Genom ett bra underhåll förlänger ni ert taks livstid. Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Man kan även tvätta taket när det anses fult när det är smutsigt. DUROCoatbehandling passar alla typer av tak , men eftersom det dröjer 1-månader innan man ser resultat brukar man använda den metoden där taket inte tål snabbare behandling, t. Dagligen utsätts våra tak för väder och vind.


Om taket börjar se lite tråkigt ut och mossa samt lav har fått fäste är det dags att genomföra en taktvätt för att förlänga livslängden på ditt tak. RenaTak genomför taktvätt med speciell högtrycksutrustning och vatten, vi använder inga miljöförstörande medel. På vintern kan vi även erbjuda effektiv både snöskottning och snöborttagning av tak. Ett takrengöringsmedel som tar bort alger, lavar och annan påväxt så pass effektivt att återetablering tar flera år, vilket innebär ett prydligt tak under lång tid. Medlet verkar skonsamt mot alla takmaterial, etsar inte glasrutor och orsakar inte missfärgning.


Priset på hur mycket det kostar att lägga nytt tak varierar väldigt mycket. Det beror på hur konstruktionen under ditt nuvarande tak ser ut och om ditt hya tak ska vara i takpapp, takplåt eller läggas som tegeltak. Och så påverkas så klart priset väldigt mycket av hur mycket du själv kan göra.


Priser på hantverkare Tänk på att priser på hantverkare varierar från stad till stad samt beroende på hur erfaren hantverkare du har. Läs mer i artikeln Skatteverkets snittpris för hantverkare. Planering när du ska byta tak När du planerar för takbytet bör du först kontrollera om du behöver bygglov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg