onsdag 22 juli 2020

Vilka är mina grannar

Ernst Kirchsteiger bor på en gammal gård på landet utanför Örebro. Mina närmsta grannar är bönder, kor och kyrkan i byn, säger han. Jag upptäckte nyss Grannar. Denna sida är mycket informativ och väldisponerad.


Att man kan skapa en annons och beskriva vilka tjänster man erbjuder är mycket bra.

Birthday - vi vet när dina grannar fyller år! Nu finns det inte längre några ursäkter för en missad födelsedag! Vill du exempelvis veta vem som fyller år en. Magazinär en lokaltidning som ges ut som dagstidning på internet och som papperstidning på onsdagar varje vecka. Som sådan är den inte så konstig, det upplevs väl som att man har mer gemensamt om man är grannar än bara boende på en ort.


Det visar sig dock att denna användning av är dialektal och väldigt gammal. Jag tycker det är viktigt att hälsa på sina grannar. Den pensionerade specialpedagogen med sin italienske make brukar jag även stanna till och prata med.

I onsdags kom ambulansen utan ljud till ett par andra grannar. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi.


Vilka är mina skyldigheter som bostadsrättshavare? SVAR: Du är skyldig att se till att de som bor i omgivningen inte utsätts för störningar som i sådan grad kan vara skadliga för hälsan eller annars försämra deras boendemiljö att de inte skäligen kan tålas. Det är svårt för sökanden att avgöra vilka som är berörda. Grannarna kan känna press att skriva på utan att hinna sätta sig in vad den sökta åtgärden innebär för dem. Om sökanden själv hört grannarna kan inte nämnden veta om grannarna har fått se samma ritningar som sedan bifogas bygglovsansökan.


Det här är inte vilka nya grannar som helst, det är mina nya grannar. Idag får ni möta Jennifer och Marcus som flyttade från en folkhögskola i de småländska skogarna till Björkberget i Siljansnäs. Med sig hade de den sötaste valpen någonsin med små vita fläckar på de ljusbruna tassarna och ett par otroligt bedjande ögon. Svar: Du är skyldig att se till att de som bor i omgivningen inte utsätts för störningar som i sådan grad kan vara skadliga för hälsan eller annars försämra deras boendemiljö att de inte skäligen kan tålas. Vilka grannar du har, och får vid en flytt, spelar i många fall stor roll vad gäller hur bra du kommer trivas på din nya adress.


Bråk över staketen eller i trapphusen är föga önskvärt. Människorna som kommer bo runt omkring dig nämns inte i mäklarens prospekt likt annan information om objektet du tittar på. Det är enkelt att som storstadsbo dissa småstad i tron att folk bara jobbar med vård och skog alternativt inte jobbar alls och för övrigt är jag civilekonom och vet allt pilutta dig.


Jag är en novis jämfört med mina grannar.

SKOP:s undersökning om vilka det skulle vara besvärligast att bo granne med ser ut så här: kriminella procent, ungdomar som oväsen procent, alkoholister procent, MC-gäng procent, pensionärer som gnäller om allt procent, barnfamiljer som för oväsen, fönstertittare samt annan procent. Jag har inte byggt eller förvaltat bolag. Vad är diamanter bra för, och hur får jag tag på dem? När kan jag hjälpa mina grannar ? Planerar ni att släppa nytt innehåll?


Hur får jag maximal kulturbonus? Jag vill inte lyssna på musik i Elvenar. Går det att stänga av musiken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg