torsdag 20 augusti 2020

Världens vackraste kvinna genom tiderna

Här är världens vackraste kvinnor – någonsin. Det är tidningen Sunday Express som gett sig på det omöjliga uppdraget att rangordna skönhet. Tidningen lät över experter – både manliga och kvinnliga – från hela världen inom områdena mode, pop, film och journalistik rösta på sina favoritkvinnor genom alla tider. Det finns många vackra kvinnor i världen , men inte alla är kända för resten av världen.


Så idag har jag lista några av de vackra kvinnorna i världen som bygger på befintliga och tidigare kändisar. Dessa damer har gjort världen går galet med deras aura och magi. Vi tar en glimt av de vackra kvinnorna i världen. Det är uppmuntrande för många att kvinnor i 30- och 40-årsåldern är med på listan.


En annan överraskning var att flera av dem som ofta beskrivs som världens vackraste – som Angelina Jolie och Jennifer Aniston – inte fanns med bland de första på listan. Världens bästa sångare och sångerskor genom tiderna. Efter en gedigen utgallring har vi utsett världens bästa sångare.


Lista med bilder och fakta. Skönhet är någonting till stora delar subjektivt och kan inte baseras på ett par prövostenar, så därför är det inte möjligt att egentligen avgöra vilken nationalitet som är vackrare än någon annan. Vem är världens vackraste kvinna , död eller levande, enligt er?


Anonym (Beund­rare) Visa. SÅ VACKERT JU att man nästan får tårar i ögena. Mmm tänk om man hade bara en promille av hennes fägring jisses amalia då hade man vart gla. Som sagt JAG TYCKER HON ÄR MAGISKT DUNDERFIN har Ni några kandidater till världens vackraste kvinna genom tiderna ? Lämna en kommentar med denna information så blir jag glader.


Världens vackraste kvinna genom tiderna

Eftersom en majoritet (cirka ) av de personer som blivit 1år gamla är kvinnor så finns det här en separat lista över de äldsta männen i världshistorien, samtliga minst 1år gamla. Den vackraste kvinnan i världen var elva år gammal och jag kände henne, i alla fall på avstånd. Det gick ju över, några pulpeter ifrån räckte inte för att hålla kvar auran av onåbarhet som behövs för sann dyrkan och dessutom var Annika Heinonen en rysligt sympatisk flicka, vilket med tiden gjorde henne vanlig, nästan alldaglig, i mina ögon.


Den dagen någon postar en rynkig och kroknäsad kvinna som världens vackraste har det hänt något! Vi har därför valt att lista de vackraste Oscarsklänningarna genom tiderna. Det är stora namn på klädetiketterna när stjärnorna äntrar världens mest prestigefyllda filmgala, och de största modehusen försöker bräcka varandra med den ena kreationen mer spektakulär än den andra.


Världens vackraste kvinna genom tiderna

Prada, Armani och Dior – de är alla representerade. Kvinnor vill ha samma sak, men två storlekar mindre. Kolla in Jens perfekta spiror i vårt stora bildspel ovan. Har du koll på de här kvinnorna ? Annars är det dags att läsa på, de är nämligen några av de mest inflytelserika genom tiderna.


Svenska kvinnor är kända världen över för sin skönhet. Men vilka är egentligen vackrast? Sveriges hetaste kändistjejer.


Vissa har gått så långt att de kallat henne för den vackraste kvinna som någonsin levt. Det här var en tid då pesten härjade i riket och det ligger nära hands att tro att drottningen dukade under i farsoten. Kika igenom bildspelet ovan för att se topp tio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg