fredag 21 augusti 2020

Vad tjänar en kontaktledningstekniker

Vad gör en eltekniker? Läs mer om vad Jesper på Infranord jobbar med som eltekniker. Det är ett roligt arbete! Vi ska nu komma igång med Getingmidjan i Stockholm, det är ett enormt projekt som kommer att innebära mycket arbete.


Inom järnvägen tjänar man bra och många har arbetat här i år, vilket är ett bevis på att många.

Arbetsmarknaden har ett stort behov av fler kontaktledningstekniker vilket skapar mycket goda möjligheter för arbete efter avslutad utbildning. Yh-utbildningen är en eftergymnasial utbildning precis som högskola och universitet. Sök fram månadslön före skatt för olika yrkesgrupper.


Du kan sedan jämföra lönerna efter utbildningsnivå, kön, ålder och arbete i privat eller offentlig sektor. Independent har pratat med Derek Hay, grundare till agenturen LA Direct Models om vad en genomsnittlig porrskådis tjänar. Och det är nog inte så mycket som du tror.


Enligt honom spelar vilken typ av scen och vad en skådespelare är villig att göra in vad för typ av lön de kan tänkas få.

Lärarlönerna ökar nu i Botkyrka, vilket är bra även om vi har en bit kvar till länstoppen. Samtidigt varierar lönerna mycket. En nyexaminerad lärare tjänar mellan 18. Hur mycket tjänar en nyexaminerad lärare? Lönen varierar lite beroende på var i Sverige du bor och vad du har för lärarutbildning.


Läs mer och ta reda på deras löner, ställ frågor och socialisera med andra! Så mycket tjänar cheferna på välgörenhetsorganisationerna De är chefer för välgörenhetsorganisationer och tjänar över en miljon kronor om året. Här är listan över organisationerna där mest pengar går till högste chefens lön. Man får ju en ersättning från kommunen, men den är ju inget man kan ha som huvudsaklig inkomst. Lagen säger också att en kreditupplysningskopia måste skickas ut till den som blir omfrågad med uppgifter om vem som velat ha upplysningen.


Socialdemokraternas partiledare, statsminister Stefan Löfven. Alla beredskapsbrandmän har antingen en huvudanställning hos en annan arbetsgivare, exempelvis i ett företag eller i kommunen, eller är egna företagare. Sv: Lön som hästskötare, vad tjänar ni ? Ja det är ju en betydlig skillnad mellan ridsporten och travet, det är det. Inom travet så finns det ju pengar.


Och så är det ju många män som jobbar inom travet, och män i ett yrke det brukar dra upp lönerna.

Samma hände ju med städjobben när männen kom in där. Skrivet av: Annika: Jag har en kompis som jobbar som lärarvikarie i alla ämnen. Han är inte utbildad alls inom läraryrket men har jobbat inom skolan och lite med ungdomar.


Han har eget företag (enskild firma) och fakturerar sina timmar han jobbar. Men jag har ingen aning om hur jobbet ser ut, om det finns jobb, vad man tjänar eller nånting annat än att man kör tåg ungefär. Men vi vet vad snittet ligger på.


Löneutvecklingen behöver bli tydligare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg