tisdag 11 augusti 2020

Yap 2200

Macoflex en våra riktiga storsäljare. Den monteras under falsade takpannor, shingel eller profilerad plåt runt om i hela landet. Dess popularitet beror säkert på. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats.


Genom att fortsätta att surfa på den här webbplatsen godkänner du vår användning av. MONTERING Montering sker med mekanisk infästning (varmgalvaniserad pappspik min. x mm eller x mm) och ev.

Materialet är försett med övre och undre avdragbar remsa för självklistrande applicering. Läggs på underlag av råspont. Underlagspappen innehar godkännandebevis (P-märkt). Undvik direkt solljus. Besök en utav våra lågprisbyggmarknader – Alltid äkta lågpris.


Isola Isonorm består av en polyesterfiltstomme som är impregnerad och belagd med bitumen. En bra byggpapp under plåt är en papp som har en stomme av polyesterfilt eller polyesterväv. Produkten är ångtät, vilket betyder att.


Idag finns på marknaden flera särskilt framtagna sorter av byggpapp för att användas under plåt.

YAP Superfelt och YAP Underfelt är två produkter av detta slag. Befolkningen i Yap -state uppgår till cirka 11. Huvudorten Colonia, där de flesta bor, ligger på huvudöns östra del. Yap International (flygplatskod YAP ) och ligger sydväst om Colonia. YEP, mineralstomme (YAM) impregnerad och belagd med SBS asfalt.


YAM rekommenderad användning för endast under ytpapp och shingel. YAP rekommenderas under samtliga ytskikt, utom plan plåt. YEP är den bästa kvaliteten och föreskrivs där påfrestningarna bedöms som extra stora. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Om nu YAM duger kan man undra varför det tillverkas och säljs YAP.


Som jag ser det är det ju ingen nackdel med en slitstarkare papp. Killen som ska lägga om mitt tak ville bara lägga YAP och då är det meningen att jag ska köpa materialet själv så han tjänar ingenting på det. Takpannor 2-kup Benders T-röd.


Samma föreskrifter finns i AMA Hus 0 AMA Hus och AMA Hus 14. Idag finns det många produkter men få som har de egenskaper som behövs för taktäckning av plåt. Förra året kom en ny produkt, Haloten Steel, ut på markna-den.


P-märkt och typgodkänd vattenavledande underlagspapp för yttertak med träunderlag. Elastisk, spikbar tätskitsmatta uppbyggd på en mineralfiberfilt med hög rivhållfasthet som belagts med SBS-polymiserad bitumen.

Spikning utföres i zigzag eller enkel rad med pappspik minst x 8. MONTERINGSANVISNING Du lägger underlagspappens första våd längs takfoten. Används som underlagstäckning på spikbara underlag med täckning av plåt, tegel, papp eller takshingel. Pappen med högst klassning.


Byggmax ger dig tips och råd på hur du lyckas med att lägga tak, detta är del två där du fortsätter med lägga underlagspapp på råsponten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg