onsdag 5 augusti 2020

Vad vill killar höra i sängen

Du kanske också vill läsa om vad de här oväntade sakerna som tjejer tänder på hos en partner – det kan du läsa om här. Kanske är du intresserad av att höra dessa tjejers historier om hur det är att vänta med sex till efter bröllopet eller om vilka sexställningar som får tjejer att komma lättas. Vi frågade ett stort antal tjejer om vad de känner saknas i sängkammaren och fram till den här listan med saker tjejer vill att killar ska göra i sängen ! När hen pratar högt om vad vi gör 12. Du är så skön Så, det här vill vi alltså höra under sex, men här kan du läsa om vad vi inte vill höra.


Vad vill killar höra i sängen

Testa vilken typ du är i sängen här! Läs även myter om sex – som inte stämmer. Vilka komplimanger tycker vi om att höra när vi har sex, hurdan röst skall man använda och är det påtändande att säga “jag älskar dig” i sängen ? Ronja berättar också vad hon förbjudit hennes kille att säga och vi snackar om saker vi ALDRIG vill höra när vi har sex. Om du gillar kinky sex, säg det. Den verkliga sanning är att din kille vill höra vad du vill , men vågar inte fråga.


Fråga din partner vad han vill höra. Vad vill killar höra när man har sex? Hallå, men kvinnor då? Jag fick brev där det hävdades att kvinnor minsann gör flera tusen fel i sängen.


Listan om männen var kul och lärorik, men gudarna ska veta att ni kvinnor oftast inte har en susning om vad vi män vill eller känner. En lista om era tabbar vore bra, hälsade Peter. Svanka, ta på dig själv och visa vad du gillar. Både killar som tjejer ÄLSKAR om du är skitkåt och visar det, att du inte kan få nog av din. Som en följd kommer han att se till att fortsätta att tillfredsställa er och vara äventyrlig i sängen.


Komplimang hans hjärna. Du vill alltid att känna igen vad din man kan erbjuda intellektuellt. En undersökning visar vad tjejer gillar och vill ha i sängen.


Vad föredrar tjejer när det kommer till sex? Areena on Suomen suurin netti-tv ja radio. Vi hittar allt fler sätt att kommunicera på.


Men att berätta vad vi vill ha i sängen är vi däremot inte lika vana vid. Dirty talk, eller sexsnack, är fortfarande tabubelagt. Ofta kopplas det till porr, där slentrianmässiga fraser om hur stor killen är och att tjejen är smutsig dominerar.


Du undrar vad du kan göra för honom. Tja, fråga honom då vad han har för fantasier, försök prata öppet om det, kan vara lite motigt i början men om ni är trygga med varandra så funkar det säkert jättebra. Om vi säger Inget småprat.


Han kanske tänker som du. Då är det inget småprat, för vi vill faktiskt inte höra om hur du tycker om äpplen eller fick ett ärr på handen när du cyklade som liten. Räkna då med att jag säger din chefs namn, din brors namn eller någon annan persons namn för att jävlas. Så länge ingen blir skadad i processen, så funkar vad som helst.


Vad vill killar höra i sängen

Men ändå så finner kvinnor det svårt för att tala i sovrummet. Här är några saker som din partner i hemlighet vill att du gör, men är för blyg för att be om det eller erkänna. En öppen kommunikation är bara början till ett fantastiskt sexliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg