onsdag 15 april 2020

Världens snyggaste barn

Världens snyggaste tjej barn. Prata med nakna tjejer och kåta kvinnor från HELA världen. Titta på sexiga flickor från länder som Columbien eller till och med Sverige, här är alltid masse. Sveriges snyggaste tjejer - kändisbrudarna som är hetast i sommar.


Med de pengar som skänktes till kampanjen förra året genomförs nu insatser för omkring en miljon barn och unga. William blev känd som ” världens vackraste pojke”.

Här är familjen med barn – som alla är killar. Dödsannonsen togs bort efter läsarnas. Han har kallats ”sexigaste skurken någonsin”.


Jeremy Meeks mugshot blev en viralsuccé när han greps. Efter avtjänat straff är han nu en fri man. Kändisdottern Thylane Blondeau, 1 kallades som 10-åring världens vackraste barn. Nu har hon vuxit upp – och hyllas för sin senaste bild.


Wow, du är så vacker, skriver en följare på Instagram. Pernilla Wahlgrens, 4 skamlöst snygga dotter Bianca Wahlgren Ingrosso, 2 har precis som sin mamma och mormor, skådespelerskan Christina Schollin, 7 en vacker sångröst!

Att ragga på Bianca gör man dock förgäves. I våras blev hon sambo med pojkvännen Philippe Cohen. Och nu verkar hans utseende öppna upp för en väg ut ur den kriminella världen – och raka vägen upp på catwalken.


Den amerikanska fotbollsspelaren har visserligen en åtråvärd plats på den här listan, men han har en något mer viktig agenda. Jag lever inte för att försöka vara sexig, jag lever för att hjälpa andra, säger 27-åringen till People. Dessutom menar Tim att han blev förvånad över att någon tycker att han är snygg. Riksinsamlingen koordineras av ett särskilt kampanjkontor, som sitter hos Rädda Barnen i Alvik.


Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet. Det blir glimtar från höstens tv-gala med artister, gäster och programledare. Klipp från våra resor ute i världen. Allt för att samla in pengar till behövande barn runt om i världen.


Och insamlingen fortsätter. För alla barns rätt till hälsa, skola och trygghet. IJustWantToBeCool 172views. Vi bejakar människors intressen och passioner, guidar, ger senaste nytt och inspiration. Tycker vi i alla fall!


Precis som Johnny Cash är den helt klädd i svart, från lack till klädsel, och det är svårt att tänka sig ett svalare färdmedel för den perfekta USA-roadtrippen. Två på CNN:s lista är Tysklan där man enligt lag måste ha ett namn som gör det uppenbart vilket kön barnet har.

Där nekades en pojke till att heta ”Matti”, då man ansåg att namnet inte var uppenbart manligt. Däremot godkändes Nemo. På Nya Zeelan som hamnar på tredjeplatsen, fick ett barn inte heta Fish and Chips. Lista över världens rikaste personer avser oftast en lista som årligen publiceras av tidskriften Forbes. Bill Gates världens rikaste person.


Jeff Bezos världens rikaste person. Brittiska tabloiden Daily Mail och många andra omnämner Pimenova som ” världens vackraste flicka”. I flera år har hon byggt upp en stor följarskara på sociala medier.


Hennes Instagramkonto har miljoner följare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg