tisdag 28 april 2020

Vad killar tänder på

Förklara dina egna tankar och åsikter, när det gäller både beteende och utseende. Gillar ni sköra, vackra tjejer eller sexiga, eller vad fan gillar ni egentligen? Uniformer “Jag tänder på killar i arbetskläder och då ska det vara sådana med reflex.


Det tycker jag är sjukt sexigt! Min kille jobbar som kriminalvårdare på en anstalt och skinnhandskar ingår i.

Men många gånger är det inte alltid de gamla vanliga sakerna som attraherar oss. I denna undersökning har vi prata med ett gäng unga män (både singlar och upptagna) som delat med sig av vad de anser som mest attraktivt hos kvinnor. Det är lätt att säga Var dig själv! En sak är dock säker – killar tänder på att se tjejer som trivs med sig själva, som är bekväma i sin kropp och känner sig snygga. Det sägs att killar tänder på självsäkra tjejer men vad innebär det egentligen?


Mirza, När hon är kåt Jag tänder mest av allt på när min tjej är riktigt kåt. Jag kan komma bara av att se henne vara upphetsad.

Juan, Sportiga tjejer Jag blir sjukt tänd på tjejer som sportar. Det spelar ingen roll vad för sport det är, hela grejen är att se tjejers kroppar röra sig fysiskt. Killar får gärna flörta på ett lite retsamt sätt. Kommentarer som ”åh, vad du är snygg” går bort.


Jag vill ha humor och hjärna! Det får inte vara för uppenbart vad killarna är ute efter, utan snarare lite subtilt och elegant. Massage över hela kroppen är underbart.


Om killen bara knådar ryggen känns det för vänskapligt. Tjejer som gör anteckningar på insidan av handen. Vi vet inte riktigt varför – och inte killen som sa detta heller. Det finns även några saker i din profilbild på sociala medier som killar attraheras av, är du nyfiken på vad det är?


Kika i videon nedanför. VAD TJEJER TÄNDER PÅ HOS KILLAR Fanny Olsson. Försöker äta som Sveriges starkaste man på en dag. Saker som gör en kille ATTRAKTIV.

En kille kan se ut hur som helst egentligen det är verkligen vad han säger och HUR som tänder mig. När man säger tänder på så syftar man ju inte på flickvänsmaterial. Om jag ser en snygg kille på stan så tänker jag inte äh, han har säkert en kass personlighet, ingen idé att försöka bli tillsammans med honom, jag tänker snarare ohh, snygg dude! Fem killar berättade vad de är svaga för under förspelet, och det är riktigt användbara tips!


Letande fingrar När hon har sitt huvud på mitt bröst medan vi ser film, så letar hennes fingrar sakta över mitt hjärta, ner för bröstet, längs magen, skriver en användare. Vad tänder killar på ? Fyra av tio kvinnor i undersökningen var svaga för män med skäggstubb. På andra plats kom – kanske inte helt väntat – män med ”nördig” personlighet. Helst ska han vara bra på tekniska prylar.


Om det bara är för oss så är det sexigt, men om hon har gått utan hela dagen är det inte så roligt. Vi tror nämligen att tjejer utan underkläder är lite redo för action när som helst och det är ju det som är sexigt men vi vill inte att det ska vara action bland killarna på tjejens jobb, säger Glamours egen singelkille. Nördiga lätt överviktiga killar är vad som går hem i hemlighet. Kvinnor gillar skäggstubb och håriga bringor på män.


Och om de slipper säga det högt är det också sexigt med lite nördiga och lätt överviktiga killar. Läs vidare på den här sidan för att få reda på vad vi tror att killar gillar och hur man ska få just den kille man är intresserad av. Här kommer några tips på svenska dejtingsidor där du kan hitta den perfekta killen genom att läsa recensioner av olika dejtingsajter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg