onsdag 8 april 2020

Tinder funkar inte

Tinder funkar inte

Jag kan inte aktivera Boost. Mina Supereller Boosts försvann när jag skapade ett nytt konto. Jag har använt Boost men fick inte några matchningar. Problem med min profil och inställningar.


Så antingen något unikt, roligt eller något annat som väcker en känsla och skapar ett mysterium av intresse. Men här behöver du inte oroa dig. Jag själv är sugen på klassisk romantik och riktiga dejter, men inte nödvändigtvis mitt livs kärlek. Få hjälp med avgifter och köp inuti appar som du inte känner igen.


Läs om vad du kan göra om du inte kan installera eller uppdatera en app, eller om den fastnar. Vill du inte träffa personen igen så säg det. Att låt det hela rinna ut i sanden är bara fegt och elakt. Alla förtjänar att få ett trevligt sms där du gör klart att det var trevligt att ses, men tyvärr tror jag inte att vi passar så bra ihop, säger Jacqueline Joo. Funktionen uppnådde ett blygsamt antagande utan någon riktig satsning på marknadsföring men det blev tydligt att funktionen inte passade in i vår framtida riktning.


Vi kommer istället att satsa på video-, plats- och AI-drivna funktioner. Har någon varit med om samma och hur fixade ni det? Vet inte riktigt vart jag vill komma, tinder var kul i början men orkar inte längre haha. De yngre är nog lite försiktigare och inte så öppna när det gäller just filmkvällar.


Man klarar sig fint på gratisvarianten. Bra för dig, men framgångarna verkar inte ha så mycket med dina tidigare succéer att göra. Snacka om att det kan tära på ens självförtroende.


Tinder funkar inte

Men nu har jag helt enkelt insett att det är en bugg. För att bli kvitt den (åtminstone tillfälligt) så räcker det inte med att endast avinstallera appen. Bland annat är bristen på 4G ett av skälen till satsningen. Tinder är inget undantag. Det innebär att kärlekskranka slipper fumla med pekskärmar och för små bilder, utan kan i stället ta en ordentlig titt på datorns stora bildskärm.


Men finns det någon sida som funkar om man inte bara vill ligga? Jag försökte detta med one night stand en gång men däckade under förspelet. Så tänd blev jag av hela grejen. Samtal som innehåller GIF-bilder varar också dubbelt så länge – men det funkar inte med vilka GIFar som helst.


Det är en smaksak som med så mycket annat här i livet! Kontrollera att du har tillräckligt med utrymme för att ta emot bilder och videor. Innan du lämnar in mobilen på reparation eller bestämmer dig för att inhandla en ny modell kan du dock försöka fixa problemen själv med de här enkla knepen. Så funkar mobilen utan.


Läs mer här om hur spelet funkar ! Hade tinder i några månader, men träffade aldrig nån jag matchade me såg det inte så seriöst, sen plötsligt dyker en sjukt snygg kille upp, lite yngre, men tänkte att kanske, kanske kan han gilla mig tillbaka #128584; När vi fick en match tänkte jag att han säkert är en sån kille som ligger runt, för han var aldeless för snygg. Genom att expandera i den här riktningen, snarare än att satsa på att bli en mer intressant social mötesplats, kan de komma att uppfattas som en orgie-app”, säger han. Tjänsten testas för tillfället i en handfull länder varav Sverige är ett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg