tisdag 14 april 2020

Varför vill du jobba hos oss svar

Varför vill du jobba hos oss svar

Framför allt den här bilden svarar nästan totalt på din fråga, om än inte med ett svar du kan ge intervjuaren. En vanlig fråga som ofta ställs under en intervju. Varför vill du ha det här jobbet? Ibland kan den verka svår att besvara, men svaret på den frågan ska vara enkel och komma naturligt, då ökar dina chanser till att just du får jobbet. Vanliga svar kan vara: Jag behöver ha ett jobb.


Varför vill du jobba hos oss svar

Du ska sälja dig själv som en tillgång för företaget, tänk på det under intervjun. Jag känner att jag kommer passa in bra på företaget och kommer kunna bidra med mycket. Alltså om nån frågar varför du vill ha jobbet som städare så svara nåt i stil med att du tror jobbet skulle passa då du som person är noggran och gillar ordning och reda.


Alla arbetsgivare vill ha en medarbetare som är motiverad till sitt jobb , då det ofta är ett framgångsrecept på att man trivs och stannar länge. Berätta därför för rekryteraren vad hos arbetsgivaren du tror kommer att göra dig motiverad och varför du tror det. Vad har du som ingen annan har? Om du är tillfälligt arbetslös under en intervju, ge anledningen till varför du valde att sluta på ett positivare sätt: ”Jag lyckades överleva två rundor av rejäla nedskärningar, men den tredje gången, när av personalen var tvungen att sluta, påverkades även jag”.


Det finns tre snabba svar på det: Du vill vara med och utveckla och bygga hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris, för vanliga människor. Berätta varför du vill ha en anställning (bortsett från de uppenbara anledningarna) Att säga tex: För att jobba med människor är något jag brinner för och därför skulle jag med hjälp av den glöden kunna prestera på topp varje dag. För att ta ett exempel så du ser ungefär hur jag menar! Har du kikat upp lite vad.


En liten tanke bara: om du inte vet varför du vill jobba i klädbutik så kanske det inte är det du brinner för? Menar inget illa, bara att om man verkligen villl något så kämpar man för det och vet vad man vill uppnå. Nyfiken på hur det ser ut hos oss ? Förskollärare på Brunnsberga förskola.


Jag trivs här och jag har jobbat här länge. Det är en utvecklande och utmanande arbetsplats. Jag ser det som mycket positivt att vi följer barngruppen, man får en helhet och man får arbeta med olika kollegor och barn.


Om du likt oss brinner för barns rättigheter och socialt entreprenörskap har vi troligen rätt arbetsplats för dig. Som medarbetare hos oss får du vara en del av vårt härliga arbetsteam där vi har roligt tillsammans på jobbet, vi hjälpts åt och stämningen är öppen och vänlig. Vi tar hand om dig som medarbetare. Det ser vi som viktiga framgångsfaktorer för att du ska kunna fokusera på ditt uppdrag.


Varför vill du jobba hos oss svar

Vi vill att du ska lyckas. Som medarbetare på Språkförskolan är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg. Här får jag möjligheten att vara pedagog, samtidigt som jag får möta och arbeta med barn som har ett behov av med stöd och hjälp än de flesta barn. Vad är det bästa med ditt jobb ? Berätta sedan vad du gör i ditt nuvarande jobb för att ta igen detta. Då blir ditt svar inte fullt av ånger utan ett exempel på ett mål som du vill uppnå i ditt yrkesliv.


Frågorna ovan är några av de tuffaste du kan stöta på. Kontakta gärna en konsult på Page Personnel om du vill ha fler råd! Hej, jag sitter och skriver ett personligt brev och försöker svara på frågan varför vill jag jobba hos er. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag vill ju egentligen mest ha jobbet för pengarnas skull samt att jag tycker det är en bra merit och jag vill testa på branchen. Börja med att skriva ner vad du vill och motivera sedan varför.


Formulera också vad du inte vill. Jag gillar att hjälpa till – Det får mig att må bra, jag blir glad av det. Jag vill jobba i mataffär – Jag.


Vafan ska man skriva på varför söker du jobb hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg