torsdag 9 april 2020

Tecken på att hon vill ligga

Hur glad du än blir av att han hör av sig en fredag kl 01. Kommer på en ursäkt för att inte träffas på en vardag Hör han av sig på helgen och vill ses men har ursäkter för att inte ses på vardagar, då är han förmodligen bara intresserad av en sak. Kom ihåg att du inte ska göra något du inte vill , och heller inte ta intiativ där du inte vet om det finns samtycke. Du kanske också vill läsa saker tjejer gör som visar att hon vill ligga med dig?


TV: saker hon förmodligen älskar att du gör i sängen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Hon kommer känna sig säkrare med en kille som inte är rädd att gå efter vad han vill i livet. Så om du slösar tid på att få 1 säkra tecken på att en kvinna vill ligga med dig så bör du tänka på att de flesta kvinnor kommer tappa intresset och gå efter en annan kille istället.


Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Det här är ett tecken på att han gillar dig, men det är också ett tecken på att din kille är en riktig gentleman. Låt oss vara ärliga tjejer – det finns inte så många gentlemän längre.


Alla killar runt oss är bara idioter som vill ligga.

Antagligen känner han att ni inte har så mycket gemensamt men vill ändå fortsätta ligga med dig. Du är värd någon bättre än honom! Att hon flörtar är ett tydligt tecken på att hon är kåt och att hon vill ha din uppmärksamhet.


Det du behöver göra är att flörta tillbaka och bygga upp spänningen. Om du märker att hon har svårt att hålla sina händer i styr så innebär det. Målet är att du ska kontra med något, eftersom du inte tolererar spydiga kommentarer. När ni käbblat en stund ( han är en extremt duktig konversatör) kommer han gå över till att ge dig komplimanger, gör han detta är han nio av tio gånger en player. Bläddra vidare för att läsa om fler tecken på att han bara vill ligga.


Hon sticker tidigt på morgonen. Eller ber hon dig dra tidigt på morgonen för att hon har tvättid? Vill du ha mer än sex borde du nog dumpa och gå vidare. Läs även tecken på att killen bara vill ha sex med dig. En man som är förälska vill gärna presentera dig för sina vänner, för att han är stolt och glad att du är hans.


Han dejtar fler på samma gång, är det för att han inte är speciellt intresserad i någon av dem. Om du frågar om ni ska sluta dejta andra, och han säger nej, betyder det att han egentligen inte. De gulligaste han har gjort mot dig var att säga schyssta lökar kvällen ni träffades första gången.

Killen bjuder inte till allt för mycket, men sanningen är att han kommer inte långt åt något håll med den kommentaren. Vill han ligga så får han nog kämpa lite mer. Du vill veta allt om honom, han vill bara veta hur du ser ut. Du kan vara relativt säker på att hon är intresserad av dig när du märker att hon konsekvent uppvisar olika tecken på intresse, då vet du att det är dags att ta nästa steg och exempelvis bjuda ut henne på en dejt, byta nummer eller kyssa henne.


Han är avslappnad och rolig, men när du är där så förändras han helt. Detta är ett tecken på att han vill ha dig och klarar inte av att dölja det. I slutet av dagen så kommer du se och känna att någon är djupt förälskad i dig. Har du en stor katt som har fått ungar?


Då är det ett tecken på att din stora katt trivs hos dig om den väljer att ge mat till sina ungar. Det kan man tycka ska vara en självklarhet. Man blir nästan rörd att dem är så korkade som dem faktiskt är. Denna är som pricken över i:et.


Verkar det som att han bara vill ha sex med dig ? Ah, då har du fått bottenapp om du är intresserad. En normal vettig kille vill lära känna dig innan du särar på dina ben för honom. Oftast är det kanske bättre att gå vidare för exet kommer inte tillbaka. En del avslut har gjorts på fel grunder, missförstånd eller att det var annat som påverkade.


Men inte alltid det är så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg