onsdag 1 april 2020

Tre kontantkort

Tre kontantkort

Alltid kr för startpaket och med fri frakt. Beställ idag på telia. Sök efter Ladda Telefonkort nu på nya KensaQ. Fyll på ditt kontantkort.


Ladda ditt kontantkort med ett värdebevis som passar dig. Använd hela beloppet av 3Pott eller ladda på Extra data så surfar du mer. Se fullständiga priser och villkor.


Tre erbjuder inga rabatterade kontantkortslösningar för ungdomar under 1 studenter eller personer över år. Du kan köpa kontantkort från Tre på nätet, i butik eller hos återförsäljare. Kontantkorten från Tre kan du köpa i Tre -butiken och på hemsidan. Köper du kontantkortet i butik får du däremot betala uppemot hundra kronor för ett startpaket.


Vi rekommenderar dig såklart att beställa det på nätet via oss. Du får då ett startpaket hemskickat av Tre helt utan kostnad. Söker efter virus i filen. Beklagar, vi kollar fortfarande filens innehåll för att säkerställa att den är säker att ladda ned.


Försök igen om några minuter. I den prisplanen ingår nämligen bara fria sms inom Tre. För dig som redan har ett sim-kort från Tre kan du ladda på 3Pott när du ska ladda ditt kontantkort.


Tre kontantkort

Har du däremot inte använt Tre förut kan du enkelt beställa ditt kontantkort via webben. Välj en ledande mobiloperatör som erbjuder mobiltelefoner, surfplattor och bredband med surf i högsta hastighet. Du hittar en jättebra guide här hur du gör för att registrera ditt kontantkort. Jag har samma problem med att registrera mitt kontantkort. Det står inte någonstans hur man registrerar sitt kontantkort.


Aktiverar ja, men inte registrerar det till sitt personnummer. Jag trodde mitt kontantkort är registrerat på mig men tydligen inte. Du enkelt beställa Tre kontantkort med fastpris direkt på webben. Om redan har ett SIM-kort från Tre kan du enkelt ladda på 3Fastpris nästa gång du ska ladda ditt kontantkort. Har du inte använt Tre tidigare kan du beställa ett startpaket direkt till ditt hem.


Tanka på ditt Tre kontantkort snabbt och enkelt online! Här kan du tanka på ditt Tre kontantkort med 3Fastpris, 3Pott, 3Global eller 3Surf. Du betalar smidigt och enkelt med Swish och laddningen sker direkt till det angivna mobilnumret. Tre har olika prisplaner som du kan välja.


Beroende på hur mycket du laddar för, får du ett visst pris. Använder du din mobil mycket så är 3Fastpris ett bra sätt att hålla koll på kostnaderna. Väljer du kontantkort ser prisbilderna annorlunda ut. Röstsamtal till Tre - användare såväl som användare av andra operatörer kostar krona och öre i minuten. En krona och ören kostar det även att skicka SMS och MMS, oavsett om mottagaren använder Tre eller inte.


Tre kontantkort

Tre erbjuder mobil telefoni, mobilt bredband och andra mobila tjänster till både företag och privatpersoner. Skandinavien och därefter har 3Gruppen haft en stark tillväxt. Betala i förväg och få kontroll på kostnaderna. Ingen bindningstid och du väljer själv hur ofta ditt kort ska laddas.


Prisvärt och säkert kontantkort - välj en prisplan som passar dig och byt efter behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg