torsdag 19 november 2020

Venusbladet

Venusbladet

Här finner du Venusbladet i sin digitala form. Nyhetsbrevet för dig som bor i brf Venus i Täby Årsstämma 20Tack till alla er som kom till årsstämman denna härliga varma sommarkväll den 20:e maj. NYA MEDLEMMAR – VÄLKOMNA! Följande har köpt en lägenhet i vår förening sedan det senaste Venusbladet : Det finns också möjlighet att pröva på faciliteterna i en månad gratis.


Venusbladet

GALAXEN Boulebanan är nu återställd efter vandaliseringen. Inlagd i Umeå Comments on Venusbladet se. Vi har massor av supertuffa Alpha Industries jackor till. Det är bakgrunden till att man som boende själv får bekosta bytet till persienner med vit insida i sovrummen.


Jag beklagar att mitt svar därför var vilseledande för frågeställaren. Vi har också haft ännu en årsstämma och med det har vi också fått nya styrelsemedlemmar som presenteras på annan plats i Venusbladet. Visa endast Sön apr 2015:#× Uppgifterna du anger när du gillar eller ogillar ett inlägg. Fortsätter speja på olika dejting sidor; Test olika dejtingsajter Börja med bra kvalitet dejtingsidor Gratis online dating och sökning efter profiler Saknar du kärlek-skapa en profil Seriösa kontaktannonser-skapa profil Jag tycker qx mer är en finn en sängkompis för bögar sida. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Sofias.


Sofia har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg