fredag 13 november 2020

Vad vill kvinnor ha i sängen

En undersökning visar vad tjejer gillar och vill ha i sängen. Vad föredrar tjejer när det kommer till sex? Du kommer att bli förvånad över hur snabbt hon förvandlas till en morgonmänniska. Skicka sexiga sms under hela dagen.


Det här vill män och kvinnor ha i sängen. Undrar du fortfarande hur din partner vill ha det i sängen ?

Skulle bla ha svårt att låtsas. Tydligen dessa tio punkter om man få tro den amerikanske sexterapeuten Rod Phillips. En kvinna kräver inte så mycket som man kan tro egentligen. Men det hjälper helt klart att veta hur man ska behandla kvinnor i sängen.


Och alla vill inte samma sak förstås. Alla kvinnor är olika. Det första steget är förstås att förföra en kvinna.


Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen , det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. Håller med frte, kvinnor som är helt passiva är sjukt avtändande, medans det är riktigt upphetsande när man verkligen märker hur kåt tjejen är, och att hon verkligen vill ha en.

Gillar hon sen gruppsex, analsex och är lite party-bi, då är det en drömkvinna! Tur man är gift med just en sån. Tre kvinnor : Så vill vi ha sex - efter 40. Vi frågade ett stort antal tjejer om vad de känner saknas i sängkammaren och fram till den här listan med saker tjejer vill att killar ska göra i sängen ! När man har legat med tillräckligt många så vet man ungefär hur det ska vara och så kan man målgruppsinrikta sina skills i sängen.


Det är lite som en fältstudie. Om något känns off – säg fan INTE det! Visa istället hur du vill ha det. De vill vara med en kvinna som är glad att vara i sängen med honom. Man måste komma ihåg att män vill vara med en kvinna som gillar att göra gärningen med dem.


Klicka här för att fortsätta läsa de följande fyra pekarna på vad män vill ha i sängen i vad tycker männen i sängen. Vilket leder till att jag vill att de ska ha det så bra som möjligt. De vet vad de vill ha och har vart med förr. Jag skulle vilja sammanfattade så här. Vill du slå på tjejen och väcka henne som aldrig tidigare?


Förstå vad kvinnor vill ha i sängen med dessa tips och du kommer att kunna göra det och mycket mer! Det kan vara en aktivitet där all åtgärd är. Sex är helt i sinnet, för män och för kvinnor.

Men om inte ditt sinne inte njuter av det, kommer du att bli uttråkad. De vill ha en partner som är både kapabel och oberoende att kunna fatta sina egna beslut. Detta kan handla om basala ting som att betala sin hyra eller att laga middag till sig själv. Tro vad man vill , men ingen kvinna vill vara din mamma (förutom - naturligtvis - din riktiga mamma).


Nån av kvällstidningarna hade ju på sitt löp för ett tag sen nåt i stil med Unga svenska kvinnor vill ha hårdare tag i sängen - svenska män för mesiga Så med andra ord kan vi låsa tråden nu. Vad kvinnor vill ha av män.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg