måndag 23 november 2020

Vad ser män hos kvinnor

Svaren vi fick tyder på att man kan slänga alla gamla klyschor om att kvinnor skall ha en kedja som går mellan köket och sängen, det är faktiskt inte så stor skillnad på vad män vill ha hos kvinnor och vad kvinnor vill ha hos män. I länder där hiv är utbrett är män mindre benägna att göra hiv-test och genomgå behandlingar. Samma typ av trend kan även urskiljas hos manliga tuberkulospatienter.


Det är också vad vi ser här i Sverige generellt, män söker vård i mindre utsträckning än kvinnor , säger Nordenstedt. Vad ser vissa män hos feta kvinnor ? Skrivet av: Charlotte ,fembarnsmamma.

Hej alla pappor härinne,upptäckte just denna sida. Då kanske jag kan få svar,för detta har jag ibland undrat över- vad är det vissa män tänder SÅ på, hos feta kvinnor ? När en kvinna inte vet vad hon vill göra och lämnar allt i sin partners händer kan det bli ganska tråkigt. De flesta vill diskutera saker såsom var man ska äta eller vilken film man ska se.


När du kan uttrycka dig själv i en diskussion och du är stark och beslutsam är det ett av de mest attraktiva, icke-fysiska attributen. Det heter ju att kvinnor ställer upp på sex för att få kärlek och trygghet av män i förhållande. Men tänder kvinnor på män sexuellt?


Vanligaste fantasin hos kvinnor är väl lesbiskt och bdsm och sådant.

Så det verkar som att kvinnor har sexualitet. Men man ska inte tro som kvinna att det här med att männen attraheras av det dom ser är samma sak som att det bara är ”hur snygg eller smal man är” – nej det här med visuella o vad som lockar en man visuellt – vad han ser , kan lika väl vara vad han ser på ett annat sätt, alltså mer hur man rör sig, hur man ler o skrattar. Och samma sak gäller vad män anser mest oattraktivt.


Håll även utkik efter listan som berättar där kvinnor berättar vilka de minst sexiga egenskaperna hos män är. Om du ljuger, fuskar, smiter eller om du är osäker på ditt värde som en man eller älskare känner hon det och kommer aldrig att helt öppna sig för dig. Som du ser är svaret på frågan ” Vad vill kvinnor ha hos en man ? Pengar, stor kuk och ett fint hus”, nej det handlar nästan uteslutande om karaktär, omtanke och närvaro. De vill ha någon att dela sitt liv me inte någon att leva i närheten av.


Brösten kommer förvisso på en tredje plats, tätt följt av håret, vikten och benen. Men vad blir män attraherade av hos kvinnor ? Kvinnor spanar nästan in på samma saker. Här är en snabbgenomgång av några faktorer som heterosexuella män faller för.


Både kvinnor och män vill ha en rolig partner, men inte riktigt på samma sätt, visar en studie som publicerats i Evolution and Human Behavior. Sex är lika naturligt för kvinnor som för män. En hel del män kan ha svårt att förstå detta.


Då sexlusten kommer inifrån kan man lätt bli missförstådd om lusten inte är där här och nu. Det motsatta sker också, det vill säga att kvinnan har lust. Att män mer fantiserade utifrån sin egen erfarenhet och är betydligt mer verklighetsförankrade i sina sexfantasier.

Så om de lever med en kvinna får hon troligtvis stort fokus i mannens fantiserande. I genomsnitt föredrar män kvinnor när de har procent mindre smink, ensligt studier där de fått se bilder på samma kvinna i olika mängder smink. Den röda färgen kan drastiskt ändra hur män uppfattar en kvinna.


En röd klänning, röda läppar, naglar, en scarf – rött gör att hon uppfattas som mer attraktiv. Både för mycket och för lite fett på kroppen kan skapa hormonell obalans. Hos kvinnor med mycket låg fettprocent ser man således en låg östrogenproduktion och utebliven menstruation. Jag undrar vad som är normalt att sänkan. Netdoktor är medlem i HON -code och följer de krav som.


Hur ser man på en kvinna när hon är kåt? Vad kan man gå på för kropps signaler när det gäller er. Och vad är det som man kan lura sig på.


Vilka är egentligen signalerna och vilka är tillfällen då ni främst visar ni dem? Eller kan det även vara något som sker omedvetet? Testosteron utsöndras i testiklarna hos män , och i äggstockarna hos kvinnor.


Hormonet har betydelse hos både män och kvinnor , genom sin påverkan på bland annat könsdrift, muskelfunktion och skelett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg